• Dutch Designer of the Year-titel naar Efteling

 • Online thuisproeverij met verhalen makers

 • Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • Film Noir - The Dark Side of Hollywood

 • Addy Designer of Honour

 • "Kendall voor ABOUT YOU"

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Hoeden van Fabienne Delvigne: verfijnde look

  Voor haar nieuwe hoedencollectie liet Fabienne Delvigne zich inspireren door onverwachte en uitzonderlijke materialen: stro, bananenvezel en fluweelvilt. Fabienne is voor haar creaties voortdurend op zoek naar nieuwe materialen voor haar creaties. Onlangs stuitte ze op een voorraad zeldzaam vintage stro. Ze verwerkte het in een hoofdband die ze afwerkte met een beige, zijden vliegsluier. Het model werd 'Lola' gedoopt: voor optimistische vrouwen een perfect hoofddeksel om bravoure te geven aan hun uiterlijk.

De Belgische ontwerpster Delvigne biedt ook een nieuwe versie van haar 'Jacky'-model aan, dat in 2011 werd gepresenteerd. Dit najaar wordt het gelanceerd in een blauwe kleur, geïnspireerd op schilderijen van de beroemde kunstschilder Gustav Klimt.

Deze hoed is gemaakt van een zeer fijne bananenvezel. Hij kan makkelijk worden gemodelleerd met een sierspeld of een grote hoedenspeld voor elke gelegenheid en stemming en voor een zeer persoonlijk cachet. Een heerlijke bezigheid waardoor je jezelf op verschillende manieren kunt presenteren.

De 'Cara' hoed werd versierd met 3 grote zwarte grafische plexi knoopjes in verschillende maten. Fabienne Delvigne koos ze voor hun moderne en hedendaagse look: ze weerspiegelen gedurende de dag het licht op verschillende manieren gedurende de dag. Ze werden speciaal gemaakt voor een tijdloze zwarte fluweelvilten fedora die erg zacht aanvoelt. Een model dat je de hele winter kunt dragen.

Met een hoed van Fabienne Delvigne weet je dat er respectvol naar je gekeken wordt. Ook als het allemaal een beetje tegenvalt doet een zorgvuldig gekozen fijne mooie hoed veel goed.
Hoedenmakers balanceren met hun creatieve hoeden tussen de ervaringen van klassieke schoonheid en de verfijnde expressie passend bij een nieuwe tijd.

Voor wie graag bij een bepaalde gelegenheid behoed zou willen uitgaan maar 'het niet durft'  nog wat advies van ervaren hoedendraagsters. Val je speciaal ergens op door het dragen van een hoed? Weeg zorgvuldig de reacties. Kritiek is vaak gemaskeerde bewondering. Jij maakt het uit. En het is well done om te tonen wie en hoe je wilt zijn en vooral dat je in contact staat en blijft met je eigen energie. Ook als het tegenvalt doet een zorgvuldig gekozen hoed het dus vaak juist heel veel goed.