• Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • Couturier Zyanya Keizer BINHE en haar Team

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • Chopard X Mariah Carey

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 10 :
Koffers net uitgepakt - snelle boodschap - vlieg terug, verdrietige reden, pubgesprek, irritante Nederlandse betaalregeltjes, steeds die afvalbakterreur, kunstmuseum en genderdiscussie in preutse generatie, - wat is liefde - minderhedenbluf tegenover wegdromende meerderheid, gebrek aan romantiek, commoties in relaties door robottisme naast nieuwe ontwikkelingen.

PodCast 11 :
Mogen meedoen aan 5-delige VPRO-documentairereeks Trappers, hoofdfiguur Stanley directeur bikersbedrijf, een sociaal ingesteld koeriersbedrijf, emotionele karakteristiek van gehandicapten met veel doorzettingsvermogen, koeriers van een diverse nieuwe jonge generatie zijn alert op actualiteit en verschil in financiële beloning in de maatschappij. Reacties en meningen - het slavernijverleden - staatkundige excuses - emoties die doorwerken - herstelbetalingen, vegapraat.

Wilfred Genee sluit aan bij ShowBird.com

  - a r t i e s t  w e e r  b a a s  i n  e i g en  h u i s - RIJSWIJK - Steeds meer mensen die op zoek zijn naar entertainment kiezen voor snelheid en transparantie. Dat concludeert presentator en ondernemer Wilfred Genee op basis van de ontwikkeling van Showbird.com. „We zien een duidelijke verandering optreden. Klanten willen duidelijkheid en transparantie wanneer ze een act voor een evenement willen boeken.”, aldus Genee die sinds eind 2022 betrokken is bij ShowBird.com.

Het aantal verkrijgbare live-acts op het platform loopt inmiddels richting de 10.000. De belangrijkste reden die hieraan ten grondslag ligt is een voor de hand liggende, oordeelt Genee. Hij zegt: „Artiesten willen aan een optreden zoveel mogelijk overhouden en niet het overgrote deel moeten afstaan aan allerlei tussenpartijen.” Daarom is het nu ook tijd om de sprekersmarkt verder te ontsluiten. „Ik heb me altijd enorm verbaasd over de volstrekt intransparante wereld van tussenpersonen en boekingsbureau’s. Met ShowBird.com weet je als spreker en klant precies waar je aan toe bent.”

Vandaar dat Genee besloot de samenwerking aan te gaan met Hassan Tagi, de CEO en founder van ShowBird.com. Want ook ondernemer Tagi werkt aan hetzelfde doel. „Op Booking.com, Airbnb of Thuisbezorgd weet je als klant precies waar je aan toe bent en hoeveel geld het gaat kosten. Alleen bij sprekers en artiesten moet je eerst een offerte aanvragen. Dit is niet alleen intransparant, maar partijen die hier misbruik van willen maken liggen ook op de loer.”

Duidelijkheid en transparantie valt bij zowel de particuliere als bij de zakelijke klant in de smaak, want meer en meer bedrijven boeken hun entertainment via het platform.

„Markten zoals de taxi en hotelbranche zijn ook opgegaan in de online platform structuur en dit geeft nog meer reden om aan te nemen dat ShowBird.com de toekomst is.”

De potentie voor het boekingsplatform is gigantisch en daarom wil ShowBird.com zich in de aankomende periode ook internationaal op de kaart zetten.

In veel branches is de online platform structuur al standaard. ShowBird zal ook de sprekersmarkt en live entertainment branche moderniseren door deze directer en inzichtelijker te maken.

WILFRED GENEE: "ARTIESTEN WILLEN ZOVEEL MOGELIJK OVERHOUDEN AAN EEN OPTREDEN EN NIET HET OVERGROTE DEEL

MOETEN AFSTAAN AAN ALLERLEI TUSSENPARTIJEN ..."