• Koos Van der Wal: de Friese hoedenontwerper

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Chopard presenteert Red Carpet Collectie 2023

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Wilfred Genee sluit aan bij ShowBird.com

  - a r t i e s t  w e e r  b a a s  i n  e i g en  h u i s - RIJSWIJK - Steeds meer mensen die op zoek zijn naar entertainment kiezen voor snelheid en transparantie. Dat concludeert presentator en ondernemer Wilfred Genee op basis van de ontwikkeling van Showbird.com. „We zien een duidelijke verandering optreden. Klanten willen duidelijkheid en transparantie wanneer ze een act voor een evenement willen boeken.”, aldus Genee die sinds eind 2022 betrokken is bij ShowBird.com.

Het aantal verkrijgbare live-acts op het platform loopt inmiddels richting de 10.000. De belangrijkste reden die hieraan ten grondslag ligt is een voor de hand liggende, oordeelt Genee. Hij zegt: „Artiesten willen aan een optreden zoveel mogelijk overhouden en niet het overgrote deel moeten afstaan aan allerlei tussenpartijen.” Daarom is het nu ook tijd om de sprekersmarkt verder te ontsluiten. „Ik heb me altijd enorm verbaasd over de volstrekt intransparante wereld van tussenpersonen en boekingsbureau’s. Met ShowBird.com weet je als spreker en klant precies waar je aan toe bent.”

Vandaar dat Genee besloot de samenwerking aan te gaan met Hassan Tagi, de CEO en founder van ShowBird.com. Want ook ondernemer Tagi werkt aan hetzelfde doel. „Op Booking.com, Airbnb of Thuisbezorgd weet je als klant precies waar je aan toe bent en hoeveel geld het gaat kosten. Alleen bij sprekers en artiesten moet je eerst een offerte aanvragen. Dit is niet alleen intransparant, maar partijen die hier misbruik van willen maken liggen ook op de loer.”

Duidelijkheid en transparantie valt bij zowel de particuliere als bij de zakelijke klant in de smaak, want meer en meer bedrijven boeken hun entertainment via het platform.

„Markten zoals de taxi en hotelbranche zijn ook opgegaan in de online platform structuur en dit geeft nog meer reden om aan te nemen dat ShowBird.com de toekomst is.”

De potentie voor het boekingsplatform is gigantisch en daarom wil ShowBird.com zich in de aankomende periode ook internationaal op de kaart zetten.

In veel branches is de online platform structuur al standaard. ShowBird zal ook de sprekersmarkt en live entertainment branche moderniseren door deze directer en inzichtelijker te maken.

WILFRED GENEE: "ARTIESTEN WILLEN ZOVEEL MOGELIJK OVERHOUDEN AAN EEN OPTREDEN EN NIET HET OVERGROTE DEEL

MOETEN AFSTAAN AAN ALLERLEI TUSSENPARTIJEN ..."