• De INFINITY collectie van BIGLI

 • Chopard X Mariah Carey

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • Couturier Zyanya Keizer BINHE en haar Team

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 10 :
Koffers net uitgepakt - snelle boodschap - vlieg terug, verdrietige reden, pubgesprek, irritante Nederlandse betaalregeltjes, steeds die afvalbakterreur, kunstmuseum en genderdiscussie in preutse generatie, - wat is liefde - minderhedenbluf tegenover wegdromende meerderheid, gebrek aan romantiek, commoties in relaties door robottisme naast nieuwe ontwikkelingen.

PodCast 11 :
Mogen meedoen aan 5-delige VPRO-documentairereeks Trappers, hoofdfiguur Stanley directeur bikersbedrijf, een sociaal ingesteld koeriersbedrijf, emotionele karakteristiek van gehandicapten met veel doorzettingsvermogen, koeriers van een diverse nieuwe jonge generatie zijn alert op actualiteit en verschil in financiële beloning in de maatschappij. Reacties en meningen - het slavernijverleden - staatkundige excuses - emoties die doorwerken - herstelbetalingen, vegapraat.

Biden weigert Chinese spionageballon boven VS neer te schieten

  - s p i o n a g e b a l l o n - WORTHY NEWS/DE COUTUREKRANT - 3 februari 2023 - WASHINGTON - - De Amerikaanse president Joe Biden weigerde donderdag een militaire aanval te gelasten op een enorme spionageballon die vermoedelijk afkomstig is uit China en die over het vasteland van de Verenigde Staten vloog.F-22 gevechtsvliegtuigen van de Amerikaanse luchtmacht werden naar Montana gestuurd, waar de ballon voor het eerst werd waargenomen voordat de regering Biden besloot hem niet neer te schieten. President Biden heeft voorlopig afgezien van "militaire opties" vanwege het risico voor burgers, aldus goed ingelichte Amerikaanse bronnen.

Toch, benadrukten ambtenaren, blijven zij het toestel nauwlettend in de gaten houden, zoals zij hebben gedaan sinds het het land binnenkwam -- terwijl zij hun bezorgdheid kenbaar maken aan de Chinezen. "De regering van de Verenigde Staten heeft een ballon die op grote hoogte over het vasteland van de Verenigde Staten vliegt gedetecteerd en volgt hem op dit moment", meldde Brig.Gen. Pat Ryder donderdag in een communiqué.

"NORAD [North American Aerospace Defense Command] blijft de ballon nauwlettend volgen en controleren," zei Ryder. De ballon, vol met spionagetechnologie, werd gezien als China's meest agressieve actie om inlichtingen te verzamelen boven kwetsbare locaties voor nationale veiligheid in de VS in de afgelopen tijd.Militaire officials hebben gezegd dat China meer informatie zou kunnen proberen te achterhalen over het feit dat de VS een arsenaal van 150 nucleair bewapende Minuteman III intercontinentale ballistische raketten op de Malmstrom Air Force Base in Montana heeft staan.

Een hoge defensiefunctionaris zei dat de Amerikaanse regering stappen ondernam om gevoelige locaties af te schermen. Hij voegde eraan toe dat de verkenningssystemen op de ballon een "beperkte toegevoegde waarde" zouden hebben naast wat China verzamelt via satellieten in een lage baan om de aarde.

Toch kwam de ontdekking van de ballon enkele dagen voordat minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken een geplande reis naar de Chinese hoofdstad zou maken, aldus Amerikaanse functionarissen.

Het incident overschaduwde de inspanningen om de betrekkingen tussen de twee mogendheden te verbeteren, die na de COVID-pandemie, die naar verluidt uit China afkomstig was, verdeeld waren over verschillende mondiale en regionale kwesties.

Er zijn ook spanningen ontstaan tussen Peking en Washington over het democratisch bestuurde eiland Taiwan, dat China als zijn provincie beschouwt.