• Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Chopard presenteert Red Carpet Collectie 2023

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • Couturier Zyanya Keizer BINHE en haar Team

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 10 :
Koffers net uitgepakt - snelle boodschap - vlieg terug, verdrietige reden, pubgesprek, irritante Nederlandse betaalregeltjes, steeds die afvalbakterreur, kunstmuseum en genderdiscussie in preutse generatie, - wat is liefde - minderhedenbluf tegenover wegdromende meerderheid, gebrek aan romantiek, commoties in relaties door robottisme naast nieuwe ontwikkelingen.

PodCast 11 :
Mogen meedoen aan 5-delige VPRO-documentairereeks Trappers, hoofdfiguur Stanley directeur bikersbedrijf, een sociaal ingesteld koeriersbedrijf, emotionele karakteristiek van gehandicapten met veel doorzettingsvermogen, koeriers van een diverse nieuwe jonge generatie zijn alert op actualiteit en verschil in financiële beloning in de maatschappij. Reacties en meningen - het slavernijverleden - staatkundige excuses - emoties die doorwerken - herstelbetalingen, vegapraat.

China's Xi gearriveerd bij President Poetin

  WORTHY NEWS/COUTUREKRANT - 20 maart 2023 - BEIJING, CHINA - China's president Xi Jinping is voor het eerst op bezoek in Rusland sinds het land vorig jaar Oekraïne binnenviel. Moskou hoopt dat het bezoek een diplomatieke impuls geeft aan president Vladimir Poetin, die een antiwesters blok aan het opbouwen is. Commentatoren merkten op dat Xi de eerste wereldleider zou zijn die Poetin de hand schudt sinds het Internationaal Strafhof (ICC) een arrestatiebevel tegen hem heeft uitgevaardigd wegens vermeende oorlogsmisdaden.

Het ICC noemde specifiek de deportatie van Oekraïense kinderen naar Rusland sinds het begin van de oorlog, terwijl er ook onderzoeken lopen naar massamoorden en andere wreedheden.Moskou noch Peking zijn lid van het ICC, waarvan het Kremlin zei dat het optreden "schandalig" en illegaal was. Maar door Poetin aan de vooravond van de reis van Xi, die maandag begint, in 123 landen als gezochte man aan te merken, heeft het hof de Chinese leider in een lastig parket gebracht, aldus commentatoren.Xi's gesprekken met Poetin komen op een moment dat het Russische leger in Oekraïne worstelt en de Verenigde Staten China waarschuwen om Moskou geen wapens te leveren.

President Xi noemde president Poetin ooit zijn "beste vriend" toen beide autoritaire leiders het idee omarmden van een "multipolaire wereld" zonder wat zij zien als Amerikaanse overheersing.Moskou verwacht een overeenkomst te ondertekenen over de "verdieping van het alomvattende partnerschap" tussen hun twee landen, dat militaire steun zou kunnen omvatten, ondanks de westerse bezorgdheid.

"Poetin bouwt aan zijn eigen blok. Hij vertrouwt het Westen niet meer - en dat zal hij ook nooit meer doen," zei journalist Dmitry Muratov, een voormalige Nobelprijswinnaar voor de vrede, in gepubliceerde opmerkingen.

"Poetin is dus op zoek naar bondgenoten en probeert Rusland deel te laten uitmaken van een gemeenschappelijk fort met China, maar ook met India, sommige delen van Latijns-Amerika en Afrika. Poetin bouwt aan zijn anti-westerse wereld."

In opmerkingen aan een Chinese krant, die zondag laat op de website van het Kremlin werden gepubliceerd, zei Poetin dat hij hoge verwachtingen had van het bezoek van zijn "goede oude vriend" Xi, met wie hij vorig jaar een strategisch partnerschap "zonder grenzen" ondertekende.

Ook verwelkomde hij de bereidheid van China om te bemiddelen in het conflict. "Wij zijn dankbaar voor de evenwichtige houding van (China) in verband met de gebeurtenissen in Oekraïne, voor het begrip van de achtergrond en de ware oorzaken ervan. Wij verwelkomen de bereidheid van China om een constructieve rol te spelen bij het oplossen van de crisis", aldus Poetin.

China heeft een twaalf punten tellend document gepubliceerd waarin het oproept tot dialoog en een vredesregeling in Oekraïne, maar critici merkten op dat het slechts algemene verklaringen bevat en geen concreet voorstel voor het beëindigen van de jarenlange oorlog.

Oekraïne verwelkomde het Chinese voorstel voorzichtig, maar Kiev zei dat elke regeling vereist dat Rusland zich terugtrekt uit al het grondgebied dat het in beslag heeft genomen, inclusief het schiereiland de Krim dat het in 2014 heeft geannexeerd.

Moskou heeft tot nu toe geweigerd hieraan te voldoen.