• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Henny Cruijff Plotseling Overleden

  AMSTELVEEN— De dementerende broer van wijlen voetbal legende Johan Cruijff is maandagmorgen op 78-leeftijd overleden. Dat is vandaag bevestigd aan De Couturekrant.Henny Cruijff, de vader van presentatrice en model Estelle Cruijff, wordt gemist in Amstelveen waar hij door buurtbewoners als een met andere mensen begane man werd omschreven.

Enkele jaren geleden werd bij hem acute alzheimer geconstateerd en verhuisde hij van het Amstelveense Bankrashof naar een verpleeghuis.Lange tijd had ex-voetbalvrouw Estelle Cruijff naar eigen zeggen een moeizame relatie met haar vader, de broer van voetballegende Johan Cruijff.Maar dat veranderde in 2014 toen zij hem urenlang aan de lijn had over haar door de media verslagen uiteengevallen relatie met bokser Badr Hari. “Ik had dat telefoontje niet zien aankomen. Ons gesprek verliep keurig,” zei Henny Cruyff destijds tegenover weekblad Story.

“Er vielen geen verwijten. Ze zat in de malaise. Ik heb haar twee uur aan de lijn gehad. Ze heeft me alles verteld, haar hart gelucht. Ik heb me stilgehouden, alleen maar een luisterend oor geboden.” Het contact tussen Henny en Estelle bleef niet bij dat ene telefoontje. Ook kon Henny zijn kleinzoon Maxim weer in de armen sluiten. Regelmatig nam Henny hem mee naar het voetbalveld om daar samen te spelen.

Henny sprak ook de wens uit dat hij het contact met Estelle weer kon opbouwen. “Voor de toekomst hoop ik van harte dat Estelle haar verstand erbij houdt, een rustig leven met de kinderen opbouwt en er geen ruimte meer is voor een rare klojo,” liet hij over zich noteren door Story.

Henny Cruijff had een hart voor de voetbalsport en was daarin ook actief. In 1968 nam hij de sportzaak over van zijn beroemde broer Johan. Henny Cruijff speelde net als zijn broertje Johan jarenlang bij de jeugdafdeling van Ajax en ging niet verder als profvoetballer.  Maar hij vroeg zich volgens ingewijden wel eens af waarom zijn broer weinig contact had met hun moeder. “Dan zag ik hem een veldje openen voor de Johan Cruijf Foundation. Dan dacht ik: ‘Dat is mooi. Maar misschien kan hij ook eens aandacht geven aan zijn moeder,’” vertelde hij een buurtbewoner.

Wel betaalde Johan Cruijf de begrafenis van zijn moeder, zei hij. In Amstelveen is het heengaan van Henny Cruijf als een klap aangekomen. “Er werd wel rekening mee gehouden, maar het is voor de weduwe en anderen wel heel moeilijk,” zei een buurtbewoner.