• Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Chopard presenteert Red Carpet Collectie 2023

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • Couturier Zyanya Keizer BINHE en haar Team

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 10 :
Koffers net uitgepakt - snelle boodschap - vlieg terug, verdrietige reden, pubgesprek, irritante Nederlandse betaalregeltjes, steeds die afvalbakterreur, kunstmuseum en genderdiscussie in preutse generatie, - wat is liefde - minderhedenbluf tegenover wegdromende meerderheid, gebrek aan romantiek, commoties in relaties door robottisme naast nieuwe ontwikkelingen.

PodCast 11 :
Mogen meedoen aan 5-delige VPRO-documentairereeks Trappers, hoofdfiguur Stanley directeur bikersbedrijf, een sociaal ingesteld koeriersbedrijf, emotionele karakteristiek van gehandicapten met veel doorzettingsvermogen, koeriers van een diverse nieuwe jonge generatie zijn alert op actualiteit en verschil in financiële beloning in de maatschappij. Reacties en meningen - het slavernijverleden - staatkundige excuses - emoties die doorwerken - herstelbetalingen, vegapraat.

Australische zendingsarts na 7 jaar gevangenschap vrij

  WORTHY NEWS/DE COUTUREKRANT - 26 mei 2023 - PERTH, AUSTRALIË - Een Australische zendingsarts is herstellende nadat hij is vrijgelaten door islamitische strijders die hem zeven lange jaren vasthielden in West-Afrika, vernam Worthy News&Nieuwspartner De Couturekrant donderdag. Kenneth Elliott, 88 jaar, is veilig en gezond en is herenigd met zijn vrouw, Jocelyn, en hun kinderen, bevestigde de Australische minister van Buitenlandse Zaken Penny Wong.

"We willen God en allen die voor ons zijn blijven bidden, bedanken", voegde zijn familie eraan toe in een verklaring die met Worthy News&Nieuwspartner De Couturekrant werd gedeeld.Elliott, nu 88, werd in januari 2016 samen met zijn vrouw Jocelyn in de buurt van de grens met Niger ontvoerd door een groep die vermoedelijk banden heeft met de terreurgroep Al Qaida.

Jocelyn Elliott werd na ongeveer drie weken vrijgelaten. De groepering Al-Qaida in de Islamitische Maghreb zei destijds dat zij het echtpaar had ontvoerd en de vrouw onvoorwaardelijk zou verwijderen "vanwege publieke druk en richtlijnen van leiders om vrouwen niet bij een oorlog te betrekken." Het echtpaar werd in januari 2016 ontvoerd uit Djibo, nabij de grens van Burkina Faso met Mali, waar het paar meer dan 40 jaar lang een kliniek met 120 bedden runde.

Dr. Elliot maakte het goed en vloog vorige week naar Perth na zijn vrijlating op 19 me terug. Maar, "Op 88-jarige leeftijd, en na vele jaren weg van huis, heeft Dr. Elliott nu tijd en privacy nodig om uit te rusten en weer op krachten te komen. Wij danken u voor uw begrip en medeleven," liet zijn familie weten."Wij zijn opgelucht dat Dr. Elliott vrij is en danken de Australische regering en allen die de afgelopen tijd betrokken zijn geweest bij zijn vrijlating."

Hoewel niet alle details over zijn vrijlating openbaar zijn gemaakt, is er geen losgeld betaald door de Australische regering of door de familie van Dr. Elliot, aldus de autoriteiten.

De familie benadrukte dat zij "ook blijven bidden voor degenen die nog steeds worden gevangen gehouden en wensen hen vrijheid en een veilige terugkeer naar hun geliefden," een verwijzing naar andere christenen die in de regio zijn ontvoerd.

Het Australische echtpaar laat een regio achter waar menigeen worstelt om te overleven. Voordat hij naar Burkina Faso verhuisde, heropende Dr. Elliott in 1967 een gesloten ziekenhuis in Benin, waar hij vier jaar werkte.Dr. Elliott heeft Burkina Faso beschreven als " één van de armste landen ter wereld" en zei dat hun medisch centrum in Djibo plaats bood aan ongeveer 140 patiënten - van wie velen nog nooit op een matras hadden geslapen.

"Ik werk regelmatig vijf tot zes uur per dag gedurende zes dagen van de week. De behoeften zijn niet voor te stellen, en we behandelen een aantal verschrikkelijke gevallen, maar ... de resultaten zijn meestal verheugend," noteerde hij in een boekje.

Christelijke hulpverleners riepen gelovigen op om "te bidden dat hij zal herstellen van zijn langdurige beproeving."

DR. ELLIOTT HIELP DE ZIEKEN IN ÉÉN VAN DE ARMSTE LANDEN TER WERELD WAARIN VELEN ZELFS NOG NOOIT OP EEN MATRAS HADDEN GESLAPEN ...

DE 88-JARIGE MISSIEARTS ELLIOTT WERD ONTVOERD EN ZAT 7 JAAR GEVANGEN MAAR NU WEER VRIJ EN OP WEG NAAR HUIS OM DAAR TE HERSTELLEN ...