• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Addy showt met koninklijke glamour in Palazzo Brancciato -1-

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

De Nationale Autobeurs : Entertainment voor het Hele Gezin

otomotive242De Nationale Autobeurs biedt een compleet programma voor het hele gezin, inclusief een speciale ‘Kids Area’ met interactieve spellen en mini-racecircuits. Daarnaast kunnen bezoekers zich vergapen aan iconische moviecars en genieten van lifestyle-inspiratie in de vorm van kunst en mode, allemaal passend binnen de luxueuze autowereld. Het evenement biedt ook ruimte voor autosport, met e-sports-wedstrijden en simulaties waarbij bezoekers hun racevaardigheden  kunnen testen. Dit is een uitstekende gelegenheid om de technologie achter digitaal racen te ervaren.Een bijzonder event om naar uit te kijken! 

Eric-Mark Huitema, mede-initiatiefnemer van het evenement samen met Ronald van den Broek (402 Automotive), schetst de trends in de sector.Die wil je weten ... Hoe staan we er voor?

"Autofabrikanten ontwikkelen steeds vaker modellen gebaseerd op alternatieve aandrijftechnieken, zoals elektrische voertuigen (EV's).  Tegelijkertijd zijn consumenten terughoudend vanwege onzekerheid en wisselende berichtgeving over subsidies en kosten. Daarnaast zien we een sterke opkomst van nieuwe merken op internationale autoshows zoals IAA Mobility, terwijl gevestigde Europese merken in 2025 terugkeren op shows zoals in Brussel. "

Hij vervolgt: "Na het verdwijnen van de nationale autobeurs in Nederland in 2014, is het tijd voor een nieuwe editie, die komend jaar plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht. We bieden een kosteneffectieve en professionele oplossing voor automerken, vergelijkbaar met de succesvolle  Motorbeurs, om Nederland weer een nationale autobeurs te geven. Hoewel we dige toelichtingen door auto-experts en speciale gasten.

Op de AutoClassiqa zijn  Klassieke Schoonheden in al hun Glorie te vinden ... Naast het moderne aanbod van De Nationale Autobeurs, biedt AutoClassiqa een prachtige collectie klassieke voertuigen. Van pre-war modellen tot geliefde youngtimers uit de jaren '80 en '90, deze selectie is een eerbetoon aan de autohistorie en biedt een unieke kans om iconische auto's te bewonderen. Bezoekers kunnen hun hart ophalen aan de meest exclusieve supercars en hypercars. Deze voertuigen, met een waarde van meer dan een miljoen euro, zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en bieden een ongeëvenaarde visuele ervaring.

 Off-road- en 4x4-Voertuigen moet je gezienhebben ... Voor liefhebbers van avontuur is er een speciaal off-road-parcours. Hier worden krachtige 4x4-voertuigen en SUV's getest in uitdagende omstandigheden. Deze live demonstraties bieden een spannende ervaring voor het publiek.

Tijdens het evenement kunnen bezoekers niet alleen genieten van de auto's, maar professionals uit de auto-industrie krijgen de kans om waardevolle contacten te leggen met invloedrijke spelers in de sector. Special guests en auto-experts zullen aanwezig zijn om hun inzichten en passie voor de auto-industrie te delen.

De Nationale Autobeurs 2025 te bezoeken tijdens het paasweekend van 18 tot en met 21 april de Jaarbeurs Utrecht.

Daar vind je de allereerste editie van 'De Nationale Autobeurs 2025'.  Leuk om naar uit te kijken!