• Olivia Colman won de Oscar voor haar hoofdrol in The Favourite

 • Vier Dutch Designbureaus naar National Museum of Qatar...

 • Fabienne Delvigne presenteert elegante couturehoeden

 • Couture Sheila de Vries voor 2019: Joie de Vivre

 • 8ste Editie jaarlijkse Canal Catwalk eerbetoon aan Anne Frank

 • Flagship Boutique Chopard nieuw op Bondstreet

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

De maatpakken van OGER voor Feyenoord

  ROTTERDAM - OGER presenteerde gisteren de maatpakken voor seizoen 2018/2019 voor Feyenoord. Tien kinderen die zich hebben ingezet voor het goede doel mochten aanwezig zijn. Op dinsdagmiddag 25 juli om 14:00 uur werden de spiksplinternieuwe maatpakken door de voetballers gepresenteerd in het trainingscomplex 1908 in Rotterdam. Dit is een unicum: het complex is nieuw en besloten, het is heel speciaal om het als niet-speler te mogen betreden.

De tien kinderen van de Feyenoord Street League waren door OGER uitgenodigd, omdat het bedrijf mensen die zich inzetten voor de samenleving in het zonnetje wil zetten. De Feyenoord Foundation en Street League bereiken jaarlijks duizenden jongeren en supporters via hun sociaal-maatschappelijke activiteiten, die mede door de samenwerking met maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven tot stand komen.

OGERs directeur Sander Lusink: “Als bedrijf willen wij graag iets teruggeven aan de maatschappij. Dus in plaats van zakelijke gasten uit te nodigen, hebben we deze keer besloten om kinderen aanwezig te laten zijn die iets goeds hebben gedaan voor hun Rotterdamse medemens.”

Tien kinderen mochten aanwezig zijn omdat zij zich het afgelopen half jaar vanuit de Feyenoord Street League van de Feyenoord Foundation hebben ingezet voor Rotterdammers. Een geweldig goed idee: de kinderen hadden de dag van hun leven.

OGER heeft gisteren de zogenaamde Easy Suits officieel uitgeleverd aan spelers, staf en directie van Feyenoord en gepresenteerd. Het is inmiddels de elfde keer dat OGER Feyenoord kleedt. CEO Martijn Lusink: "OGER ontwikkelde de Easy Suit; een maatpak van fijnwol met veel stretch waardoor het heerlijk comfortabel zit. De spelers dragen in de warme maanden een lichtblauwe longsleeve polo van katoen."

En in de koudere maanden?
"Als het koud wordt kunnen ze een prachtige donkerblauwe longsleeve polo dragen van Tasmania wol. Beide types shirts komen uiteraard uit Italië en worden exact op maat gemaakt. Onder het pak worden mooie donkerblauwe suède sneakers met witte zolen gedragen.”

OGER is een luxe herenmodemerk met vier stores in Nederland en één filiaal in België. Het bedrijf is opgericht in 1989 door de broers Rob, Martin en Oger Lusink en is te vinden in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem en Antwerpen. De nieuwe generatie (Sander en Martijn Lusink) werkt met een frisse wind: OGER is flink in ontwikkeling.

De komst van twee damescorners in de OGER stores in Amsterdam en Rotterdam zijn hier een goed voorbeeld van. Evenals het succesolle Atelier Munro by OGER in Amsterdam.

...MAATPAKKEN VAN OGER VOOR FEYENOORD MOGEN ZEKER GEZIEN WORDEN...