• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Casio en A$AP Ferg introduceren nieuwe G-SHOCK

  AMSTELVEEN - Na dit jaar al verschillende bijzondere samenwerkingsmodellen te hebben gelanceerd, komt G-SHOCK opnieuw met een opvallend model. Het merk introduceert de GA-110FRG, ontworpen in samenwerking met rapper A$AP Ferg, bekend van het in Harlem, New York gevestigde hiphop-collectief A$AP Mob.

De nieuwe GA-110FRG heeft een semi-transparante behuizing en band en het display is voorzien van kleurrijke accenten. Het blauw, rood en geel geven het horloge zowel een chique als casual uitstraling. Daarnaast zijn de achterkant van de kast en de passant bedrukt met het Ferg-logo, voor een coole, streetwise look. Het chique aspect van de GA-110FRG wordt doorgetrokken in de helderrode verpakking met gele binnenkant, geïnspireerd op een sieradendoosje. De GA-110FRG is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 149 euro. Het horloge is te koop bij geselecteerde CASIO-verkooppunten.

A$AP Ferg is al jaren groot G-SHOCK-fan en trad vorig jaar op tijdens de G-SHOCK 35th Anniversary Celebration in New York. De rapper is de laatste vijf jaar uitgegroeid tot een erg populaire artiest: sinds hij naar de top van de hiphop-wereld steeg met A$AP Mob heeft hij twee solo-albums uitgebracht die een artiest tonen die niet bang is om met zijn kunsten nieuwe wegen in te slaan. Zijn meest recente album, Still Striving, die uitkwam in augustus 2017, was daarop geen uitzondering. Zijn nieuwe single ‘Plain Jane’, afkomstig van Still Thriving, ontving in de Verenigde Staten dubbel platina, waardoor de rapper ook bij het brede publiek bekend werd.

Ontstaan vanuit de missie van Mr. Ibe om een onverwoestbaar horloge te creëren, deed G-SHOCK de wereld versteld staan met een concept voor toughness dat de traditionele horloge-ontwerpen ver achter zich laat. De technologisch geavanceerde horloges zijn bestand tegen zwaartekracht, vrieskou, hoge waterdruk en magnetische velden, en zijn dankzij hun toughness gebouwd om voor altijd mee te gaan.

Sinds zijn oprichting in 1983 heeft G-SHOCK meer dan 100 miljoen horloges verkocht in meer dan honderd landen wereldwijd.

Casio Benelux B.V. is een dochteronderneming van Casio Computer Co., Ltd. Het hoofdkantoor voor de Benelux is gevestigd in Amstelveen. Het wereldwijde hoofdkantoor van Casio is gevestigd in Tokio (Japan). Casio is een van de toonaangevende producten van consumentenelektronica en bedrijfsapparatuur.

De onderneming is opgericht in 1957. Casio streeft zijn motto Creativity and Contribution na door innovatieve en tot de verbeelding sprekende producten te introduceren.