• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

CouCou Catwalk & Camera Coaching for Young Models

  AMSTERDAM - Catwalk & Camera Training voor Young Models wordt gegegeven door professionele coaches en zorgt er ten eerste voor dat jongeren meer zelfvertrouwen krijgen in het dagelijks leven. En daarnaast krijg je als jongere de nodige support om je te leren je perfect te kunnen presenteren. Verder leer je allerlei tips en trucs als je model wilt worden of al model bent. Deze interactieve middag voor Young Models is inclusief een groepsgesprek over de do's en don'ts bij een casting.

Je leert jezelf voorstellen bij een opdrachtgever. En hoe kom je goed over op social media? Daarbij is ook de catwalk training van het grootste belang evenals een fotosessie voor je portfolio! (Neem je mobile mee als je die hebt want er wordt ook geoefend met elkaar fotograferen!)

Coaches zijn: Couture Mannequin Davine en Modefotografe Mireille. Zij ontmoetten elkaar In 2009 tijdens een modeshow in het World Fashion Centre. Davine liep haar eerste modeshow en Mireille fotografeerde haar eerste modeshow. Een vriendschap kon niet uitblijven en vele fotosessies volgden in Nederland en in Parijs.

Twee professionele vrouwen met een gezamenlijke passie voor Catwalk en Camera. Na een internationale en inspirerende samenwerking van 10 jaar hebben zij hun krachten gebundeld en delen zij nu de opgedane kennis en tips graag met jou! Je krijgt catwalk les van Couture Mannequin Davine en les in poseren voor de Camera van Mireille.

Coach Davine won in 2009 de Dutch Model Awards Publieksprijs. Sindsdien is zij werkzaam als catwalk,- en fotomodel in binnen,- en buitenland. Davine loopt shows voor o.a. Christian Lagerwaard, Paul Schulten en Addy van den Krommenacker. Zij is jaarlijks terug te vinden op de catwalk tijdens o.a. de Fashion Week in Parijs, Amsterdam en Berlijn. Als fotomodel heeft zij vele publicaties op haar naam staan, waaronder in Vogue Italië en andere fashionmagazines. Davine treedt eveneens op als zangeres!

Coach Mireille geeft deze training als ervaringsdeskundige. Op haar derde jaar begon zij met modellenwerk. Haar eerste show liep zij toen ze 11 jaar was. Vele opdrachten volgden. Zij stapte over op het vak fotografie en werd met haar camara een graag geziene gast op tal van beroemde modeshows in binnen- en buitenland. Mireille is moeder van dochter Nala en weet uit ervaring hoeveel leren poseren voor Young Models kan betekenen.

Na 12 jaar voor KLM gewerkt te hebben als stewardess en reisfotograaf opende Mireille in 2008 studio Colourfullphoto. In haar fotostudio in het World Fashion Centre Amsterdam fotografeert zij de collecties van verschillende modemerken en werkt zij met modellen en acteurs aan een portfolio. Beginnende modellen begeleidt zij vakkundig met haar eigen ervaring als model.
Wie kunnen inschrijven voor de CouCou Catwalk & Camera Coaching for Young Models?
Jongeren vanaf 10 jaar
Prijs: 85,-
Duur: 3 uur
Datum: vrijdagen of zondagen in de schoolvakanties
Tijd: 13.00 - 16.00 uur
Locatie: World Fashion Centre Amsterdam

Tijdens de workshop kunnen de ouders/verzorgers eventueel in het restaurant van het World Fashion Centre blijven wachten.

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeld daarbij je naam, leeftijd, telefoonnummer en of je ervaring hebt met modellenwerk. Het contact gaat via de ouders of verzorgers.
Samen heten Davine en Mireille je van harte welkom bij CouCou! (en mocht je je het afvragen....CouCou is de Franse vertaling voor: Hallo!)

...YOUNG MODELS LEREN ZICH PERFECT TE PRESENTEREN BIJ COUCOU CATWALK EN CAMERA COACHING...