• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

BIKE-MOTION: e-bikes zijn hot!

  UTRECHT - De Jaarbeurs staat het eerste weekend van maart volledig in het teken van de start van het nieuwe fietsseizoen. Naast E-bike Xperience vinden ook de Fiets en Wandelbeurs en Bike MOTION Benelux plaats. Bezoekers van E-bike Xperience hebben gratis toegang tot drie beurzen. Op de Fiets en Wandelbeurs inspiratie voor fietsvakantiebestemmingen. De Bike MOTION Benelux is eveneens een 'paradijs' voor de sportievere fietsers. Opvallend is ook de e-bike die niet meer weg te denken is uit het straatbeeld. 1 op de 3 verkochte fietsen is een e-bike, het aantal blijft stijgen. De e-bike profiteert van de wereldwijde trend: duurzaamheid. De elektrische fiets is duurzaam en geschikt voor diverse doelgroepen.

Het is een prima alternatief voor de auto in de stad, maar ook voor de scooter. Door de stijgende populariteit en de razendsnelle technische ontwikkelingen neemt de keuzestress alleen maar toe.
Op E-bike Xperience start de zoektocht naar een elektrische fiets, hét grootste indoor e-bike testevent van de Benelux in Jaarbeurs Utrecht, 1 tot en met 3 maart. Op E-bike Xperience zijn honderden modellen e-bikes van ruim 70 merken beschikbaar voor een testrit op het langste indoor testparcours van Europa.

Bezoekers kunnen alle vragen hierover stellen aan de onafhankelijke adviseurs in het E-bike Theater. Zij vertellen wat de beste keuzes zijn aan de hand van het fietsgedrag. Past daar een stabiele achterwielmotor bij, een middenmotor of nu juist een voorwielmotor. Experts van brancheorganisaties en gerenommeerde opleidingsinstituten verzorgen gedurende de drie dagen presentaties en vragenuurtjes in het E-bike theater.

Naast alle merken e-bikes, van lifestyle fietsen tot stadsfietsen en e-pedelecs vind je op E-Bike Xperience ook een ruim aanbod aan accessoires. Van helmen, tassen en sloten tot zadels en fietsendragers.
Naast de gewone e-bikes die tot maximaal 25 km/u trapondersteuning bieden, zijn er ook snellere e-bikes, die tot 45 km/u assistentie geven: de speed pedelecs. Ze vallen in de categorie bromfietsen, omdat de snelheid hoog ligt. Een brommerrijbewijs en een gecertificeerde e-bikehelm zijn hier verplicht. Ook een kentekenplaat en een WA-verzekering zijn een vereiste.

Tijdens de opening van E-bike Xperience en Bike MOTION, op vrijdag 1 maart, worden de winnaars van de Fiets van het Jaar verkiezingen bekend gemaakt. De genomineerden in de categorie e-bike zijn:
E-bike van het Jaar
1. Cannondale Quick Neo EQ
2. Sparta M8b
3. Union E-lite H8

De ‘Fiets van het Jaar verkiezing’ is een initiatief van RAI Vereniging. RAI Vereniging wil op deze wijze bijdragen aan een positieve en juiste beeldvorming over de kwaliteit van gewone, elektrische en sportieve fietsen in Nederland. Naast de innovaties op een fiets, kijkt de jury ook naar andere aspecten, zoals veiligheid, afwerking, rijgedrag, prijs-kwaliteit verhouding en de X-factor van de fiets.

Openingstijden E-bike Xperience
Vrijdag 1 maart: 10.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag 2 maart: 10.00 uur – 17.00 uur
Zondag 3 maart: 10.00 uur – 17.00 uur
=