• Vier Dutch Designbureaus naar National Museum of Qatar...

 • Couture Sheila de Vries voor 2019: Joie de Vivre

 • 8ste Editie jaarlijkse Canal Catwalk eerbetoon aan Anne Frank

 • Tom Coronel Top 6 op Nürburgring Nordschleife

 • 'Manmade / no human' in Museum aan het Vrijthof

 • Marie-Jeanne van Hövell tot Westerflier bij Eduard Planting

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Buitenlandse auteurs aanwezig op Happinez Festival

AMSTERDAM - Van 10 tot en met 12 mei vindt de vijfde editie van het Happinez Festival plaats bij Taets, vlak bij Amsterdam. Tijdens dit festival zijn de buitenlandse Kosmos-auteurs Andrea Owen, James Wallman en Jørn Viumdal aanwezig. Zij schrijven over onderwerpen die voor heel wat mensen nogal stevige bagage vormen.

Terwijl de wind giert om mijn huis en de bomen in de tuin bijna gevloerd worden had ik best iemand willen hebben die mij troostend delen uit Andrea Owens boek How to stop feeling like shit aan mij voorlas. Helaas ... Die persoon is momenteel niet aanwezig.

En dan voor maandagmorgen delen uit het boek van die schrijver James Wallman laten horen. Nu is het toevallig nog weekend maar deze auteur is een trendwatcher die weet hoe je je tijd optimaal kunt besteden. Afgezien van Andrea Owen als voorbeeld voor alle vrouwen die hard meer moed en zelfvertrouwen nodig hebben brengt Kosmos Uitgevers ook een boek uit van Jørn Viumdal. Hij is expert op het gebied van planten en energie. Ik krijg de neiging om eens heel wild en levensverbeterend te gaan grasduinen in al die mooie onderwerpen.

Het boek: How to stop feeling like shit (4 manieren om zelfdestructieve gewoonten te veranderen) van Andrea Owen ver scheen al in december 2018. Dus wordt het hoog tijd om eens wat minder zelf-destructief te worden.

Het boek: Tijd en hoe die te besteden (De 7 regels voor rijke, gelukkige dagen) van James Wallman Verschijnt op 9 juli 2019. Dan wordt het wellicht een kwestie van jezelf omschakelen dus. Maar we kunnen het gelukkig nog even uitstellen.

Over Jørn Viumdal: auteur van Skogluft hebben wij al eerder zijn geesteskind gemeld. Het boek: Haal buiten naar binnen - Voel je de hele dag goed is iets bijzonders.

Jørn Viumdal is werktuigbouwkundig ingenieur en auteur van het boek Skogluft. Na jarenlang onderzoek wist hij het juiste type plant aan te wijzen waarmee je de menselijke gezondheid ook binnen kunt verbeteren. In zijn boek laat hij zien hoe je met de juiste planten in huizen, scholen en kantoren een natuurlijke leefomgeving creëert, waarmee we onze gezondheid, conditie en ons welzijn verbeteren.

Dit boek is al verschenen in december 2018. Wie wil zich nu niet de hele dag goed voelen? Zeker vandaag. Zich helemaal natuurlijk voelen-en-zijn door de aanwezigheid van planten is fantastisch. Het omringt je met energieën die bij je horen. Dat is zo ontzettend fijn. Boekenliefhebbers weten: boeken maken je rijk. Ze vertellen ons de verhalen die bij ons horen.

Eens even nu meteen snel gaan waarnemen of ik mijn plantjes de laatste dagen wel voldoende water heb gegeven...

YES... BOEKEN VERTELLEN ONS DE VERHALEN DIE BIJ ONS HOREN. TELL ME MORE TODAY...