• Olivia Colman won de Oscar voor haar hoofdrol in The Favourite

 • Vier Dutch Designbureaus naar National Museum of Qatar...

 • Fabienne Delvigne presenteert elegante couturehoeden

 • Couture Sheila de Vries voor 2019: Joie de Vivre

 • 8ste Editie jaarlijkse Canal Catwalk eerbetoon aan Anne Frank

 • Flagship Boutique Chopard nieuw op Bondstreet

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Omhelzingen en kussen vol gevaren....

Joe Biden is een Amerikaans politicus van de Democratische Partij en was van 2009 tot 2017 vicepresident van de Verenigde Staten. Biden is advocaat van beroep.en stelde zich eerder tweemaal kandidaat voor het presidentschap. Hij overweegt nu opnieuw mee te doen aan de verkiezingen voor president namens zijn partij. Dat zou de 76-jarige Biden echter niet voor de derde keer mogen proberen... want een vrouwelijke partijgenoot is van plan daar via de #metoo beweging een stokje voor te steken. Kan zij dat dan verhinderen?

Zij kan hem zeker behoorlijk lastig vallen. De #metoo beweging is namelijk af en toe behoorlijk de weg kwijt geraakt. Wat ooit begon als een eervolle en bezorgde beweging om verkrachting en andere seksuele misstanden te voorkomen is uitgegroeid tot een fanatieke propaganda voor een levensstijl die de normale omgang tussen mannnen en vrouwen zo veel mogelijk belemmert.Het grensoverschrijdend gedrag van de heren jegens de dames wordt via #metoo zo ver opgerekt dat zij bijna alles nu apart moeten doen om bij voorbaat al elk "gevaarlijk contact" te verhinderen. Handenschudden wordt bijvoorbeeld al behoorlijk riskant. Omhelzen en kussen levensgevaarlijk. De advocaten in Amerika staan reeds trappelend in de rij om de eerste miljoenenclaims binnen te halen. Als het opgelopen trauma maar als 'ernstig genoeg' wordt ervaren kan er fors gecasht worden. Binnenkort kunnen allerlei "overtredingen" je in Amerika al een hoge boete kosten. Oplopend tot miljoenen. Speciaal als het om rijke kussende "aanranders"gaat...

Joe Biden maakte een staaltje daarvan mee toen hij dit weekend werd beschuldigd door Lucy Flores, een voormalig parlementslid van de Amerkaanse staat Nevada. Hij wordt beschuldigd van haar ongewenst kussen en aanraken in 2014. De onthullingen in de Amerikaanse media over de toen 71-jarige Biden en zijn zogenoemde seksuele escapades volgen elkaar driftig op.

De media schijnen te watertanden van zijn vermeende wandaden. Volgens die Amerikaanse media durfde Lucy Flores het aan na 5 lange jaren van diepe innerlijke emotionele strijd die volgden om haar gevoelens met de wereld te delen.Ze schreef er een essay over. . Misschien schrijft ze nog een boek. De toen 35-jarige politica wilde indertijd vice-gouverneur worden met steun van Biden.

"Nu ik hoor dat Biden zich kandidaat wil stellen als president, kan ik er niet langer over zwijgen," verklaart zij. Want de kennelijk naar wilde avonturen snakkende Joe Biden heeft ooit campagne voor haar gevoerd. Daar begon ook haar ellende. Het is nu 5 jaar geleden maar zij herinnert zich 'het afschuwelijke voorval' nog als de dag van gisteren. Zo zou Biden nadat hij het woord had gevoerd (tijdens een campagne-bijeenkomst voor haar) Lucy Flores 'bij de schouders hebben gegrepen! Maar dat is nog niet alles. Hij rook ook aan haar haren en hij kuste haar zelfs op de achterzijde van haar hoofd'.

Zij meldt dit aldus in de media: "Ik voelde Bidens handen op mijn schouders en bevroor..." En verderop : "Hij leunde iets naar voren en ademde de geur van mijn haar in. Ik voelde me gekrenkt en vroeg me in alle ernst af waarom de vice-president mij zo nodig moest aanraken."
Terugkijkend op de schokkende ervaringen zegt zij: " Hij ging nog verder door een grote langzame kus op mijn achterhoofd te drukken." Het was een kus in slowmotion,herinnert ze zich. "Mijn hersens konden gewoon niet verwerken wat er gebeurde. Ik werd vernederd. Ik was geschokt en in de war."

Onder ons: Dit is nu de andere -mindere- kant van #metoo. En die gaat ver. Heel ver.

Flirten wordt een linke zaak. Het wachten is nu alleen nog op een nog uitgebreidere regelgeving van de fatsoensrakkers van #metoo die bepaalt dat er binnenkort eerst de nodige formulieren moeten worden ingevuld om toestemming te kunnen krijgen om de liefde in natura te mogen bedrijven.

Let ook op de kleine lettertjes dan. Anders kan het peperdure rechtszaken opleveren.

HET IS ALLEMAAL HÉÉL HÉÉL ERG HOOR...  JAMMER DAT #METOO ZO IS DOORGESLAGEN...

GESCHREVEN  DOOR BOS & BARUCH