• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Gardelux by Edward van Vliet: The Kabuki Collection

  Gardelux, onderdeel van de Nederlandse onderneming Hermeta, heeft Edward van Vliet geselecteerd om een high end design garderobecollectie te ontwikkelen. De collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar en bestaat uit 200 verschillende onderdelen. Meer weten hierover?

In 2016 ontmoeten Edward van Vliet en Marcel van der Sluijs elkaar in Milaan tijdens de Salone del Mobile. Edward inspireerde Gardelux met zijn boek ‘Creating Worlds’ en ontwikkelde vervolgens een prachtig identiteitsdocument voor het merk. Dit document vormt de basis van alle ontwerpen en Gardelux anticipeert hiermee op de snel veranderende markt.“ De ontvangst is essentieel” vult Marcel aan. “De start met het contact met een klant is zó belangrijk, als je dat stukje goed organiseert gaat de rest vanzelf. Edward en ik noemen de collectie zelfs ‘Architectonical Jewelry’, het is van hoogwaardige kwaliteit en het is onderscheidend. Op dit moment is er geen ander merk dat zo’n bijzonder concept aanbiedt.”

Edward van Vliet: “De verwantschap met deze collectie is Japan, denk aan hun rijke traditie van kamerschermen maar meer nog aan het Japanse Kabuki theater. Kabuki is een kunstvorm die rijk is aan vakmanschap. Het gaat om uitbundig ontworpen kostuums, opvallende make-up, gestileerde bewegingen en misschien wel het belangrijkste, de verschillende gedaantes die de acteurs aannemen. Dynamische toneelsets zorgen voor verandering van een scène of het verschijnen/verdwijnen van acteurs..Sfeer wordt geholpen met live muziek uitgevoerd met traditionele instrumenten. Deze elementen zorgen samen voor een visueel verbluffende en boeiende uitvoering.”

Al deze elementen komen terug wanneer je nadenkt over verschillende ruimtes (rooms) in de hospitality industry. Het hele concept is doordacht. Het garderobe systeem bevat ongeveer 200 onderdelen, van prachtige roomdividers, sierlijke kledinghangers, mooie haken van geanodiseerd aluminium, tot panelen bespannen met zijde en zelfs volledig mobiele kleedkamers. De namen van de kleuren in deze collectie wijzen terug naar theater: Katana silver, Emperor gold, Geisha pink, Gong bronze en Samurai black.

De makers gebruiken ledverlichting in deze collectie waarmee je vanuit een frame een ruimte kunt uitlichten, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Bewegen door ruimtes ingericht met de Kabuki Collectie wordt een experience. Aandacht voor rituelen, zoals een moment stilstaan voordat dat je een bijzondere jas ophangt. Deze verdient een mooie plek en dan wordt jouw garderobe ineens een ‘speler/karakter’ in het interieur.
"Aandacht en liefde voor je garderobe met de high end materialen van The Kabuki Collection, het steeds opnieuw ervaren en waarderen van wat je hebt.” aldus Edward van Vliet.

The Kabuki Collection is uitermate geschikt voor de zakelijke markt, het is High End Redefined. De mogelijkheid om panelen en roomdividers te customizen met textiel, behang, houtsoorten en zelfs spiegels biedt ongekende mogelijkheden.Het unieke van dit duurzame garderobe systeem is de mogelijkheid om binnen de frames nieuwe materialen te plaatsen, kortom: de dividers en de panelen kunnen eenvoudig een volledige nieuwe look-and-feel krijgen en in een andere opstelling ook heel nieuw interieur. De collectie is voor elk hotel, gebouw, theater, winkel en huis een perfecte toevoeging aan het interieur.

FOTO: EDWARD VAN VLIET EN GIULIA ZIA