• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

We Make M-ODE onderdeel van WeMakeheCity

  AMSTERDAM - Van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juni 2019 vindt op hoofdlocatie Marineterrein Amsterdam, Clubhouse en in het NewWerktheater de tweede editie plaats van WE MAKE M-ODE; onderdeel van het Amsterdamse culturele festival WeMakeTheCity.'New Beginnings' is het vertrekpunt voor de mode-industrie die uitgeput is en uitgekleed; en zoekt een nieuwe start. Vier dagen lang biedt het event een broedplaats aan nieuwe visies middels een grote Expo, shows, talks en meer.

WE MAKE M-ODE, een initiatief van stichting M-ODE, biedt ondersteuning aan game-changing designers, developers en dare devils. Ontwerpers geven een nieuwe definitie aan creatie, als antwoord op klimaatverandering en delen hun visie op een gezonde toekomst voor de mode- en creatieve industrie. Daarmee laten zij de transitie zien van mode als decoratie naar creatie uit noodzaak.

Op 18 juni opent WE MAKE M-ODE met een collectieve bijeenkomst in NEMO. Vanaf 18 juni is op het Marineterrein Amsterdam de expositie ''New Beginnings" te bezoeken, dagelijks van 15.00 uur tot 21.00 uur.
Vijftien designers, developers, researchers en dare devils tonen er hun visie op duurzame mode; van kleding gemaakt van zeewier tot circulaire collecties, ondersteund door video en fotografie, virtual reality en installaties.

De Talks zijn in Clubhouse: op woensdag 19 juni om 17.00 uur 'new local industry and innovation lab' met onder meer Unseam en The Refugee Company en op donderdag 20 juni om 17.00 uur 'social impact on the new local fashion industry' met onder meer Future Cities, Congolees ontwerper Louison Mbeya en Carmen Hogg.

Op 20 juni organiseert M-ODE in samenwerking met The Woolmark Company de workshop 'Woolmark Lab Atelier' - gehost door designer Liselore Frowijn - waar studenten en professionals de mogelijkheid krijgen om hun portfolio te tonen en advies in te winnen bij de experts van Woolmark International.

Op donderdag 20 juni om 20.00 uur geven Linda Valkeman & Carmen Hogg hun fashionshow op het water voor het Marineterrein Amsterdam.
Gevolgd door Lisa Konno op vrijdag 21 juni om 18.00 uur, in Clubhouse op het Martineterrein Amsterdam.
Jessica van Halteren sluit af op vrijdag 21 juni met een show om 20.30 uur in NewWerktheater.

M-ODE is een initiatief van Iris Ruisch (Managing Director Projects & Events) en Peter C. Leferink (Managing Director M-ODE Foundation).

Openingsevent WE MAKE M-ODE - 18 juni 15.00 uur - NEMO, Oosterdok 2, Amsterdam.

EXPO "New Beginnings" 18 t/m 21 juni 2019 15.00 uur - 21.00 uur. Marineterrein Amsterdam, gebouw nr 027 K + L, Kattenburgerstraat 5

Heineken Circular Clothing Challenge - 21 juni 2019 14.00 uur - 17.00 uur  Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam