• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

650.000 mensen bij 1ste aflevering talkshow Beau

  De nieuwe talkshow van Beau van Ervan Dorens, 'Beau' heeft maandag 650.000 kijkers getrokken. Daarmee staat hij op de twaalfde plaats in de kijkcijfer Top 25. Ter vergelijking: de eerste Late Night van Humberto Tan trok 734.000 kijkers, Twan Huys haalde 522.000 kijkers met zijn openingsaflevering. Met de nieuwe Beau kent RTL 4 maandagavond cijfers die de zender al een tijdje niet meer heeft gezien op dat tijdstip, meldt het AD, nadat de late nightshows van Huys en Art Rooijakkers (afgelopen zomer) vaak maar rond de 300.000 kijkers zaten.

Het nieuwe programma Beau bindt minder kijkers dan Jinek die rond hetzelfde tijdstip 750.000 wist te trekken. Toch was het een hele prestatie van Beau om gedurende zoveel tijd nog een gesprek te voeren met de zichtbaar zeer vermoeide Thierry Baudet en advocaat Theo Hiddema die pal na een drukke partijbijeenkomst daar hun zegje kwamen doen.

Dat gebeurde terwijl zij op stoelen zaten zonder tafeltje of desk voor zich of voor de presentator vanaf een podium wat een wachtkamerachtige indruk maakte. Ook spraken de heren vaak tegelijk en door elkaar wat wellicht niet verbazingwekkend is bij een gesprek met drie heren vol sprankelende overtuigingen met een eindeloze  figting spirit.

De beide politici kwamen wel full speed met goed klinkende antwoorden voor de dag op de vragen van Beau maar begonnen al halverwege zijn vraag en soms ook allebei tegelijk door hem heen te praten. Advocaat Hiddema liet weten toch gedurende zijn korte politieke leven nog steeds meer mens dan politicus te zijn maar ook Thierry zei puur en alleen in de politiek te zijn gegaan 'omdat er in Nederland dingen moeten veranderen.' Het liefste zou hij verder gaan met boeken schrijven etc.

Beau liet eerlijk weten nog heel onzeker over zijn presentatie als talkshowhost in zijn programma te zijn. Dat toonde hij op een creatieve manier in een lied geschreven op de melodie van "My way" terwijl hij daarbij zichzelf op de vleugel begeleidde met een intermezzo door iemand die hierbij fabelachtig mooi trompet speelde.

Het programma als geheel kwam wel prettig en levendig over op het goed bedoelde maar slecht verstaanbare en wat somber uitgelichte politieke gesprek tegen het weinig inspirerende achterdecor. Het decor tijdens de finale zang van Beau was wel weer goed belicht en sprookjesachtig mooi. Misschien kunnen bepaalde details in deze avondshow toch nog wel wat bijgesteld worden. Zo'n eerste talkshow is een enorme vuurproef. De tijd zal het leren.