• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Beau lagere kijkcijfers dan RTL Late Night met Twan Huys

  Beau's kijkersaantal daalt onder kijkcijfers RTL Late Night met Twan Huys? Wat b etekent dit?  Beau heeft net 487.000 kijkers getrokken. Dat is 4000 meer dan de dag ervoor maar 81.000 kijkers minder dan Twan Huys trok op de vierde uitzenddag met RTL Late Night vorig jaar, die zich na een slechte start toen flink herstelde.

Beau kreeg 697.000 kijkers aangeleverd door Humerto Tan met de Big Music Quiz. Daarvoor was de eerste uitzending van Chantals Pyjama Party dat 932.000 kijkers trok en het best bekeken RTL programma van de avond was. Dit televisie programma is een cross mediaal format, het eindigt met een Pyjama Party in de Ziggo Dome waarvoor veel belangstelling is, inmiddels heeft RTL in de Ziggo Dome een extra avond geboekt.

Omdat zowel Jinek als DWDD minder kijkers trokken - beide programma's hadden langdurig de politie aan tafel - is het verschil tussen Beau en Jinek - DWDD kleiner geworden. Talpa Network had een uitstekende vooravond Lingo trok 735.000 kijkers waarmee het verder afstand nam van GTST, dat het aantal kijkers zag teruglopen naar 618.000. Man bijt hond klom naar 560.000 kijkers.

De week tot nu toe lijkt licht in het voordeel van RTL uit te pakken. Het zal van het verloop van het weekend afhangen wie deze week de grootste wordt. Vanavond zal RTL dik winnen, op basis van de scores van afgelopen week: The Voice Senior (1,5 miljoen) versus Helden in de modder VIPS (249.000). Op zaterdag gaat het dan echt gebeuren. Om 20:00 uur op SBS6 Ik Hou van Holland met Linda de Mol, daar tegenover staat op RTL4 Dancing with the stars met Chantal Janzen. De koninginnen van SBS6 en RTL4 recht tegenover elkaar, ook al weer een historische televisie-avond.

Op zondag is het dan op SBS6 Postcode Miljoenenjacht met Linda de Mol versus op RTL4 Expeditie Robinson, gevolgd door op SBS6 Flirty Dancing met Wendy van Dijk versus op RTL4 Familie Kruys met Linda de Mol. Het weekend komt eraan, de kijkcijfer-oorlog is begonnen. De vonken vliegen er af. .

JINEK HÉÉFT HET HELEMAAL MAAR ONDANKS HET ONGEZELLIGE DECOR SLAAT bEAU ZICH TOCH OPVALLEND GOED DOOR ZIJN GESPREKKEN HEEN MAAR HET IS VOOR IEDERE TALKSHOW- HOST BIJNA NIET TE DOEN OM STEEDS AAN DE TOP TE STAAN. EN HET VERGT NAAST GOEDE REDACTIONELE SUPPORT EVENEENS DE NODIGE ERVARING.... JAMMER DAT DE KIJKCIJFERS ZO'N OVERWICHT OP AL DEZE ENTHOUSIAST WERKENDE MENSEN ZULLEN GAAN KRIJGEN