• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Kaspersky zet software in tegen valsspelen bij e-sports

  Kaspersky introduceert een nieuw cloudoplossing in de strijd tegen valsspelen bij e-sports. Het Russische bedrijf spreekt van realtime sjoemelopsporingssoftware. De software werd geintroduceerd bij het StarLadder Berlin Major 2019 evenement van 7 september 2019.

Het aardige is dat wedstrijddeelnemers de software zelf kunnen installeren. Na installatie verzamelt de applicatie informatie over het spelproces. Deze gegevens worden naar de zogeheten Kaspersky Anti-Cheat cloud gestuurd waarop analyse van verdachte gebeurtenissen volgt. Alsof het om een regering van een groot land gaat...

Via een webinterface ontvangt de toernooischeidsrechter realtime rapporten over mogelijke valsspeelpraktijken. Toernooi-organisatoren en scheidsrechters beslissen uiteindelijk zelf of er al dan niet actie nodig is naar mogelijke valsspelers. Tegelijkertijd kan deze Anti-Cheat oplossing valsspelers wel afschrikken van deelname aan verschillende competities. Zo wordt kwaad van goed onderscheiden zonder dat betrokkenen in lastige situaties terecht komen. Net als in de echter realiteit.

Bovendien draagt de inzet van een dergelijke tool voor het opsporen van valsspelers bij aan de reputatie van eSports toernooien. Kaspersky stelt vast hiermee het eerste cyberbeveiligingsbedrijf ter wereld te zijn dat een dergelijke cloudoplossing biedt.

In Amerika beschouwt men Kaspersky als de bonte hond en mogen overheidsdiensten geen Kaspersky meer op hun pc gebruken. De Amerikaanse veiligheidsdiensten vinden dat het bedrijf te veel samenwerkt met Russiche diensten, onder andere voor het aftappen van data die door Russische netwerken passeert, bij arrestaties, of met de ontwikkeling van software op maat. Ook de banden tussen hooggeplaatst Kaspersky-personeel en de Russische overheid baren zorgen.

Kaspersky zelf heeft altijd ontkend dat het iets verkeerds doet en probeert sinds de initiële beschuldigingen van de VS transparantie te bieden over de werking van zijn antivirussuite. Europa onderzocht het bedrijf, en zag geen problemen. In dat opzicht doet deze gang van zaken een beetje denken aan de behandeling van Huawei door de Amerikanen. Dat Chinese bedrijf krijgt het door negatieve suggesties over nationale veiligheid ook zwaar te verduren, hoewel er tot vandaag geen enkel bewijs is voor eventuele onregelmatigheden.

Uiteraard kunnen er redenen zijn voor een defensieve mentaliteit. Dat is niet uitgesloten maar zij zijn in Europa niet bekend. Mogelijk is er echter een spreekwoord van toepassing wat vroeger bij dergelijke situaties werd gehanteerd: Andermans boeken zijn duister te lezen.  :