• Introdans ook nu volop in actie

 • 'Photographic Paintings'

 • Historische Modeshow Sheila de Vries

 • Hoeden van Fabienne Delvigne: verfijnde look

 • Dutch Designer of the Year-titel naar Efteling

 • Amazon by Addy in Villa Maasdonk

 • Online thuisproeverij met verhalen makers

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Boutique Hotel Sir Franklin nieuwe hotspot in Zeeland

  MIDDELBURG - Dit najaar opende Boutique Hotel Sir Franklin haar deuren in de oude binnenstad van Middelburg. Dit mooi ingerichte hotel heeft 14 unieke suites en de eerste cocktailbar van Zeeland. Al eerder werd de bijbehorende Brasserie Sir Franklin gelanceerd waar klassieke wereldgerechten met Zeeuwse invloeden worden geserveerd.

Boutique Hotel Sir Franklin is een unieke ontmoetingsplek in Zeeland waar hotelgasten, bezoekers en locals samen komen en kunnen genieten van een internationale allure. Maar wel met een lokale touch waardoor de bezoekers de gastvrijheid en herinneringen aan hun verblijf niet snel vergeten.

Tijden de koude wintermaand worden de gasten verwend met een Sir Franklin December Arrangement. Het boeiende van de 14 verschillende luxueuze suites is een eclectisch design. Mooie stoffen in weelderige kleuren en schitterend behang. Mede-eigenaresse Juliette Peters zorgde ook voor comfortabele boxspringbedden van Auping met fris wit linnen. De open badkamers hebben ruime regendouches en zijn voorzien van heerlijk geurende doucheproducten. De XL suites bezitten extra grote badkamers met ligbad. Tevens zijn er speciale kamers geschikt voor families of groepen.

Iedere suite is vernoemd naar een iconische presidentsvrouw, waaronder Jacky Kennedy, Betty Ford, Eleanor Roosevelt en Michelle Obama. Ook de hotelgangen met de portetten van presidentsvrouwen zijn een groot plezier voor het oog. Verfkunstenaar Frank van Gorcom maakte met speciale verftechnieken verrassende hoteltrappen.

Cocktailbar Sir Franklin introduceert cocktails in Zeeland en neemt haar gasten mee naar een nieuw avontuur. Op reis met verrassende smaakcombinaties, bijzondere presentaties naar een sexy, kosmopolitisch interieur.

Aan de bar is niet van dat ongemakkelijke maar staan comfortabele barzetels en daar rondom zijn verschillende intieme zitjes gecreëerd. Het wandkleed met bloemen is een enorme eyecatcher waarvan de kleuren in het interieur zijn verwerkt.

Barmanager Boaz heeft gewerkt bij toonaangevende horecabedrijven in Amsterdam en in het buitenland. Zijn voorliefde voor gedistilleerd zie je terug in de cocktailkaart met klassiekers met een twist. Het water loopt je uinh de mond... De signature cocktail van Cocktailbar Sir Franklin is de Frank’s Aviation, gemaakt van de eigen Franklin Gin, maraschino likeur, crème de violette, citroen en eiwit. Naast de eigen gin serveert de cocktailbar de Franklin Drop; een ijskoud geserveerd drankje met vodka, watermeloen, aardbei, citroen en gember. Beiden dranken zijn gemaakt door de ambachtelijke distilleerderij The Stillery die haar producten maakt van biologisch speltgraan, bloemen en kruiden uit Nederland.

Sir Franklin is te reserveren voor meetings, partijen, events en cocktailworkshops, desgewenst in combinatie met een diner en overnachting. Sir Franklin biedt business arrangementen en organiseert onvergetelijke bedrijfsfeesten. Daarnaast biedt het een prachtige locatie voor het vieren van jubilea.

Bij Brasserie Sir Franklin staat de smaak centraal. Onder leiding van chef Nick van Eijk worden klassieke wereldgerechten geserveerd met een lokale touch. In de keuken met de Josper grill wordt vol passie gewerkt met verse streek- en seizoensproducten en ook in de bar zijn lokale leveranciers betrokken. Brasserie Sir Franklin laat zien en vooral proeven wat voor moois en lekkers Zeeland te bieden heeft op het gebied van vlees, vis en zeker niet te missen: vega.

BOUTIQUE HOTEL SIR FRANKLIN
VLASMARKT 54 - 56, 4331PG MIDDELBURG NEDERLAND

Telefoon +31 (0)118 614 851 (Agenda Elke tweede zondag van de maand live muziek).