• Modeshow Sheila de Vries laat mooie tijden herleven

 • Over Edwin Oudshoorn Couture

 • Chopard Bag by Chloë Sevigny op de green carpet

 • Film: And Then We Danced

 • Introdans ook nu volop in actie

 • FABIENNE DELVIGNE - heavenly dream

 • 'Photographic Paintings'

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Winnaar Best Concept Hotel: BUNK

  AMSTERDAM/NOORD - Deze zomer lanceerde BUNK Hotels hun eerste vestiging in de voormalige Westerkerk in Utrecht. Per 10 februari 2020 is ook Amsterdam-Noord een BUNK hotel rijker, gevestigd in de monumentale St. Ritakerk. BUNK slaat een brug tussen hotels en hostels door betaalbare luxe kamers te combineren met deskundig ontworpen privé pods. Twee kerken zijn zo omgebouwd tot ontmoetingsplek voor reizigers, buurtbewoners en artiesten. Verbinden en verwonderen zijn hoofdthema’s in het concept. Dat blijft niet onopgemerkt.

Gisteravond won BUNK de prijs voor ‘Best Hotel Concept’ bij de Entree Awards 2019, een prestigieuze vakprijs voor de horeca. Tevens is BUNK genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2020 in de categorie ‘Concepts, Interior & Design’.

Het juryrapport luidt: “De oude Westerkerk in Utrecht is weer een plek voor de buurt én de rest van de wereld. De buurt komt er graag, de kerk zit weer vol en zelfs het orgel krijgt de aandacht die het verdient. De doos met hotelkamers is slim in de kerk opgehangen en laat zo dit waardevolle vastgoed intact. Bij BUNK Hotel komen een open houding, cultureel vastgoed, slimme architectuur, vernuftig design en gastvrijheid perfect samen. Dit concept heeft ruimte voor verdere groei, wat de ondernemers bewijzen met bouw in Amsterdam en plannen voor Rotterdam.” 

BUNK Amsterdam is de tweede vestiging van het hotel concept. De deuren van de voormalige St. Ritakerk in Amsterdam Noord gaan binnenkort open als nieuwe ontmoetingsplek voor de buurt, Amsterdammers en voor gasten uit alle hoeken van het land en wereld. De locatie ligt op loopafstand van station Noorderpark van de Noord-Zuid lijn, in het bruisende van der Pekbuurt. Er zijn 106 hotelkamers, 52 BUNK Pods en een restaurant gerealiseerd.

In het hotel is een geheim trappenhuis verstopt en vele andere verwonderende elementen. In het centrale atrium zijn de kamers speels zichtbaar als zwevende witte blokken door een glazen atrium. Verder vind je er een bibliotheek, een expositieruimte, een artist-in-residence room en een kleine ‘rave-ruimte’ waar tot in de late uurtjes muziek kan worden gedraaid.

Bij BUNK op het menu staan herkenbare gerechten uit de wereldkeuken, geserveerd in een kom met een verrassende twist. Dagelijks vanaf 7 tot 22.30 uur biedt het restaurant  ruime keuze uit duurzame gerechten, die desgevraagd ook heel lekker zijn als vegetarische variant. In de keuken wordt er bewust gekozen voor betaalbare en biologische streekproducten en doen ze er alles aan om voedselverspilling te voorkomen. Duurzaam, maar niet duur, is het motto. Het restaurant krijgt ook een groot terras.

Verbinding staat centraal en daarom is iedereen welkom bij de evenementen, tijdens optredens van verschillende soorten artiesten, bij exposities, in hun duurzame restaurant en in de andere gemeenschappelijke ruimtes.

Bij BUNK is comfort en design ook toegankelijk voor mensen zonder dikke portemonnee. BUNK wil gastvrijheid opnieuw uitvinden en haar gasten verwonderen met kunst, oprechte vriendelijkheid en (h)eerlijke voeding.

BUNK AMSTERDAM: - OPEN 10 FEBRUARI 2020

Adres Hagedoornplein 2, 1031 BV Amsterdam
Meer info op de site bunkhotels.com