• Dutch Designer of the Year-titel naar Efteling

 • Online thuisproeverij met verhalen makers

 • Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • Film Noir - The Dark Side of Hollywood

 • Addy Designer of Honour

 • "Kendall voor ABOUT YOU"

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Reset je body met wielerploegarts Servaas Bingé

    Na het grote succes in België is dit boek De lijst vanaf 17 december ook in ons land te verkrijgen. Het gaat om een voedingsplan met als doel je lichaam te ‘resetten’ door de oorzaken van alle ontstekingen uit je voeding te bannen. Onze levenskwaliteit wordt in grote mate bepaald door onze voeding. Dat weten we ondertussen allemaal, toch blijkt het veranderen van onze voedingsgewoontes moeilijk te zijn.

Vermageringsdiëten leunen louter op wilskracht en zijn vaak gedoemd te mislukken. Dokter Servaas Bingé kiest voor een structurele aanpak. Hij ontwikkelde een onderbouwde methode waarmee je de juiste mindset creëert om jouw voedingspatroon te optimaliseren en gezonde voeding weer de plaats te geven die hij verdient. Gedurende 10 dagen eet je enkel wat er op De lijst staat. Dat is de eliminatiefase.

Onder meer citrusvruchten zijn uitgesloten omwille van de salicylaten, een stof waar je overgevoelig voor kunt zijn. Daarnaast worden ook groenten uit de nachtschadefamilie, zoals tomaat, aubergine en paprika vermeden, vanwege de trigger die zij kunnen veroorzaken. Na deze periode begin je aan het herprogrammeren door stap voor stap voedingsmiddelen te introduceren die zorgen voor een lagere ontstekingsgraad en je een beter en energieker gevoel geven. Dit zijn zeker geen valse beloftes,

De lijst volgen zal niet altijd even gemakkelijk gaan, maar na een week voel je gegarandeerd een groot verschil...

Dit zegt de uitgever over het boek: "De lijst wil de Lotto-Soudal arts niet belerend zijn, integendeel, dit boek is een positieve schop-onder-je-kont."

Dat is een heftig commentaar.

Maar toch een overweging waard. Dat is zeker. Waarschijlijk is het boek heel inspirerend bedoeld. Kennelijk wil de auteur echt er voor zorgen dat mensen bewuster worden over hun voedingspatroon.

Servaas Bingé is in ieder geval eveneens een arts die veel ervaring heeft met directe fysieke resultaten van voeding voor topsporters. Ieder lichaam reageert anders maar toch... kun je je geroepen voelen het avontuur met hem aan te gaan.

Boek: De lijst
Auteur: Servaas Bingé

Uitgever: KOSMOS
Verschijnt 17 december 2019