• Modeshow Sheila de Vries laat mooie tijden herleven

 • Over Edwin Oudshoorn Couture

 • Chopard Bag by Chloë Sevigny op de green carpet

 • Film: And Then We Danced

 • Introdans ook nu volop in actie

 • FABIENNE DELVIGNE - heavenly dream

 • 'Photographic Paintings'

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

UIT en IN voor 2020

  UIT - Van der Klein: "Wat wij liever aan 2019 overlaten? Ik heb geen ogen in mijn achterhoofd Baruch. Maar over 2019 kan= iedereen wel vaststellen dat het een jaar vol protesten en stakingen was. Leraren, ambtenaren, boeren, advocaten, mensen uit de zorg en uit de bouw. Het kon niet op aan boosheid en verzet. Jammer genoeg."
IN - Phia Baruch: "Iedereen beseft dat er in 2020 een jaar voor ons ligt waarin wij ons moeten inzetten om moeilijkheden te overwinnen en klussen te klaren maar er zijn steeds meer nieuwe mensen met een andere mentaliteit volwassen geworden. Je merkt dat veel mensen van nu met hart en ziel positief in het leven staan."

UIT - Er waren al veel positivo's in 2019 maar zij etaleerden dat vaak zo overdreven dat je er doodmoe van werd om er over te lezen op sociale media of in gesprekken het aan te moeten horen.
IN - "We kunnen niet allemaal in een hoekje gaan zitten huilen Baruch. En als we als Nederland maar de helft van de sportmedailles binnen krijgen die we in 2019 hebben ontvangen wordt 2020 een ongelooflijk Topjaar. En ik ben er zeker van dat mijn sportclub hoge ogen gaat gooien.."

UIT - Dat kan hoogstens dan een zesje worden met die dobbelstenen Van der Klein. En in 2019 had de werkgever nog het recht iedere werknemer thuis op te bellen maar dat is nu absoluut UIT.
IN - "Jaja... Behalve als Nederland Europees Kampioen voetballen wordt. Dan is het juist perfect om door wie dan ook gestoord te worden... Verder ben ik blij dat iedereen in 2020 het recht op verveling en vrije tijd weer glansrijk en officieel terug heeft veroverd.."

UIT - Het eindeloos fotograferen uit 2019 van het eten en drinken waarvan je wilt genieten en waarmee je anderen bewonderend naar wilt laten snakken . Zie je hoe mijn sperciebonen het in de spotlights doen... En dit is mijn Dame Blanche. De lekkerste van de wereld. Ik verklap het adres niet maar kon er niet van afblijven totdat jij eindelijk de foto had genomen.
IN - " Dat blijft. Het wordt ook in 2020 heel erg IN om het al je volgers te laten weten: oh... ik heb mijn kopje thee nog niet gefotografeerd... En ik drink het nog wel thuis. Het wordt opnieuw een missie om je razend benieuwde familie en vrienden te laten weten hoeveel kopjes filterkoffie je per dag drinkt want 2020 wordt weer een o zo gezond eet- en drinkjaar."

UIT - Schreeuwende ouders op voetbalvelden die hun kinderen intimideren omdat de niet goed genoeg hun best zouden doen. Dat is geen goeie energie.
IN -" Er zijn onverbeterlijke ouders die er thuis nog een schepje boven op leggen maar hun gedrag ervaart wel steeds meer bijbehorende kritiek."

UIT - " Vaak opnieuw gedraaide ogenschijnlijk druk bejubelde songs waarvan niemand de liedtekst kan verstaan. En 'muziek' op sportscholen en in winkels met veel gestamp en constante herhaling van dezelfde tekst bestaande uit een paar regels die je ook niet kan verstaan.
IN - "Mooie muziekprogramma's op tv. Ook ruime tijd voor klassieke muziek. Mooie zangers en zangeressen en registratie van concerten. Eveneens meer waardering voor het Nederlandse lied".

UIT - In 2019 meldden zich tal van nieuwe politieke partijen van ontevreden mensen en zelfs een complete nieuwe tv-omroep. Het is een goed teken dat veel mensen scherp blijven over wat er in de vaderlandse politiek gebeurt. Dat heeft een hoge impact op de besluitvoering
IN - De tegenspraak en kritiek kan en zal doorgaan. Ook in 2020 zullen velen zich geroepen voelen naar nieuwe maatschappelijke oplossingen te zoeken voor grote moeilijkheden. Als het maar vanuit hun eigen partij gebeurt. Vroeger hadden de grote middenpartijen veel leden. En zeker 40 - 50 partijzetels in de Kamer. Dat is nu ondenkbaar. Wel zijn er veel afsplitsingen. (Daarom zei Mark Rutte: De VVD is de kleinste grote partij ooit).
Conclusie: In 2020 zet dit patroon van verdeeldheid zich door. Het geeft stress maar ook creatieve kansen om te werken aan andere manieren en nieuwe gezichtspunten om doelgericht samen moeilijkheden op te lossen.

HMM... DE ALLER-ALLER LEKKERSTE DAME BLANCHE VAN DE HELE WERELD ... DÁÁR KUN JE NIET AFBLIJVEN HOOR! ... IN ELK JAAR WANNEER EN WAT JE OOK MAAR WILT TOCH!