• 'Manmade / no human' in Museum aan het Vrijthof

  • Marie-Jeanne van Hövell tot Westerflier bij Eduard Planting

  • Paul Schulten lanceert BLEND voor 19/20

  • Modeshow Sheila de Vries laat mooie tijden herleven

  • Over Edwin Oudshoorn Couture

  • Chopard Bag by Chloë Sevigny op de green carpet

  • Film: And Then We Danced

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Lekkerste Frietje 2020 Burgerspecialist op Horecava

  Het patatje van chef Mitch Kramer van restaurant Ter Marsch & Co is tijdens de Horecava 2020 uitgeroepen tot het Lekkerste Frietje 2020. Mitch verraste de jury met ‘Sweet Fries of Mine’: een hoogstaand gerecht van zoete-aardappelfriet met een mayonaise van zwarte wintertruffel. Een paar dagen eerder viel Ter Marsch & Co ook al in de prijzen op de Horecava. Toen won chef Rohini Atwaroe de wedstrijd voor de Lekkerste Hamburger met ‘The Gojira’.

Kramer maakte het winnende frietje ‘Sweet Fries of Mine’ van friet van zoete aardappel, gecombineerd met mayonaise van zwarte wintertruffel, Parmezaanse kaas, kaas-pinda-crumble, gedroogde Hollandse worst en gefrituurde peterselie. Volgens de jury had het frietje een waanzinnige presentatie: “Visueel is het frietje zeer aantrekkelijk en qua smaak een schot in de roos. Door de geschaafde Parmezaanse kaas en de worst heeft ‘Sweet Fries of Mine’ de jury echt verrast.”

Pim de Lange, eigenaar Ter Marsch & Co: “Bij Ter Marsch & Co zijn wij altijd   bezig met innovaties en unieke smaakcombinaties. Voor dit jaar staan de frieten dan ook hoog op de lijst om gave dingen mee te doen.” De prijswinnende ‘Sweet Fries of Mine’ is vanaf dinsdag verkrijgbaar in de Rotterdamse en Amsterdamse vestiging van Ter Marsch & Co.

Het burgerconcept Ter Marsch & Co werd in 2014 gelanceerd in de Witte de Withstraat in Rotterdam. Toen tijdens de verbouwing van het pand een glas in lood raam tevoorschijn kwam met daarop Ter Marsch & Co, een ambachtelijke vleeshouwerij die er ooit was gevestigd, was de naam een feit. Het vroege Ter Marsch & Co startte in 1895 al met een heldere missie: één ding doen en dat uitzonderlijk goed doen. Sinds 2014 doen ze dit als bar & grill en is het restaurant gespecialiseerd in heerlijke burgers in een eigentijdse atmosfeer, geschikt voor zowel gezinnen als fijnproevers. Hun ‘on the spot’ bereide burgers, vers gesneden friet en zelfgemaakte sauzen worden bereid met de meest verse en meest hoogwaardige ingrediënten in de volledig open keuken.

In maart 2016 opende de tweede vestiging van Ter Marsch & Co in hartje Amsterdam, gevolgd door het verwezenlijken van een droom: een eigen bakkerij samen met ’s lands leukste bakker Edwin Klaasen. Zij bakken dagelijks de briochebollen en sandwiches voor de eigen winkels en leveren dagelijks aan andere horeca. Dat de familie meer kan dan burgers bouwen bewijzen ze tevens met restaurant ‘de With’ in Rotterdam.

Adres Ter Marsch & Co: In Rotterdam Witte de Withstraat 70 & In Amsterdam Vijzelstraat 4, Amsterdam.

OP HORECAVA 20: LEKKERSTE FRIETJE VAN ZOETE AARDAPPELEN MET MAYONAISE VAN ZWARTE WINTERTRUFFEL, PARMEZAANSE KAAS , KAAS-PINDA-CRUMBLE, GEDROOGDE HOLLANDSE WORST EN GEFRITUURDE

PETERSELIE... GA ER MAAR AAN STAAN...