• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Duizenden fietsfans op Bike MOTION BENELUX

  UTRECHT - Ruim 41.000 sportieve en recreatieve liefhebbers hebben de combinatie van Bike MOTION Benelux, Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience bezocht. Drie dagen lang was in Jaarbeurs Utrecht een enorm aanbod te vinden op het gebied van (sportieve) fietsen, e-bikes, actieve vakanties en outdoorartikelen. Ondanks alle berichtgeving rond het coronavirus, was het een succesvolle start van het fiets- en wandelseizoen.

Theo Jorna, directeur van de Fiets en Wandelbeurs: "We zijn heel tevreden over de opkomst. Wel zagen we dat er meer ticketkopers thuis zijn gebleven dan gebruikelijk. De bezoekers gingen overigens heel relaxed om met de corona-kwestie." Sanne van Heteren, Brand Manager Bike MOTION Benelux en E-bike Xperience bij Jaarbeurs: "We kijken samen met de exposanten terug op drie geslaagde events, waar tienduizenden testritten werden gemaakt.”

Bike MOTION markeert de start van het nieuwe fietsseizoen. Diverse bezoekers trotseerden de wind en pakten zelfs de fiets naar Utrecht. Op de verschillende testparcoursen werd naar hartenlust een mountainbike, racefiets of gravelbike uitgeprobeerd.

Het (e-)mountainbike parcours e-powered by Bosch liep door oude slooppanden, over bospaden en rockgardens. Dit jaar was het parcours ook speciaal ingericht voor gravelbikes. Via onverharde zand- en grindstroken kon de bezoeker deze alleskunner testen en ervaren welk type fiets bij hem of haar past.

Bezoekers konden deze nieuwe producten en innovaties testen op het testparcours. Naast de parcoursen waren er diverse themapleinen ingericht, zoals een Exclusief plein met bijzonder merken en high-end fietsen, een Toertochtenplein en een Ambachtsplein.

Veel bezoekers sloten hun beursdag af in het nieuwe Bike MOTION Café. Onder het genot van een KUITENBIJTER dubbelbiertje werd live koers gekeken en deelgenomen aan de Bike MOTION WielerFlits Quiz.

Uit de nieuwste verkoopcijfers van de RAI-vereniging blijkt dat de populariteit van e-bikes alleen maar toeneemt. Meer dan 70 merken stonden langs het 1.200 meter lange indoor testparcours e-powered by Bosch.

Zowel stadsfietsen als bakfietsen, speed pedelecs en sportieve varianten waren beschikbaar voor een testrit. Een dynamische situatie vol positieve energie: heerlijk om tijd daardoor te brengen. 

...HEERLIJK FLITSEN OP DE FIETS LANGS SLOOPPADEN, OVER BOSPADEN EN ROCKGARDENS...