• Paul Schulten lanceert BLEND voor 19/20

 • Modeshow Sheila de Vries laat mooie tijden herleven

 • Over Edwin Oudshoorn Couture

 • Chopard Bag by Chloë Sevigny op de green carpet

 • Film: And Then We Danced

 • Introdans ook nu volop in actie

 • FABIENNE DELVIGNE - heavenly dream

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

25.000 gratis maaltijden voor gezinnen met ziek kind

  ROTTERDAM / AMERSFOORT - Partycateraar Huis vol Smaak en Compagnon Events hebben de handen ineengeslagen voor de Ronald McDonald Huizen in heel Nederland. De komende twee maanden verzorgen deze Rotterdamse ondernemers ruim 25.000 gratis verse maaltijden voor gezinnen die verblijven in een van de Huizen.

Dankzij deze actie hoeven ouders in een Huis niet zelf naar de supermarkt.De kans op een corona-besmetting is daardoor kleiner. Met de maaltijden helpen de initiatiefnemers ouders met een ziek kind,tijdens een vaak moeilijke ziekenhuisperiode te ontzorgen.
Gesponsord door relaties, kunnen de Rotterdamse cateraar en de eventorganisator de actie belangeloos organiseren en gratis aanbieden aan de gezinnen. Organisator Fred Abel is trots op de samenwerking: “Fantastisch dat we zo onze krachten bundelen, en de gezinnen lichtpuntjes kunnen bieden in deze tijd.”

Dankzij de Rotterdamse ondernemers hoeven in heel Nederland ouders in een Ronald McDonald Huis niet naar de supermarkt. Dat betekent minder zorgen om besmettingsgevaar. Een besmetting is voor deze gezinnen namelijk extra impactvol: als zij besmet worden met het coronavirus, mogen zij hun zieke kind in het ziekenhuis niet bezoeken.

De gasten in de Ronald McDonald Huizen zijn geraakt door het initiatief. Moeder Leonie, gast in een van de Huizen, vertelt: “Dankzij deze heerlijke maaltijden hebben we meer tijd voor ons zieke kind, en ook nog eens meer tijd als gezin samen.”

Robert ten Brink, ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds, omarmt de actie: “Dankzij deze prachtige actie zetten ouders in elk Ronald McDonald Huis een gezonde, verse maaltijd op tafel voor het hele gezin. Even geen zorgen over naar de supermarkt moeten en eten bereiden. Dat maakt echt het verschil voor hen, juist in deze tijd.”

De maaltijden van Huis vol Smaak en Compagnon Events worden verdeeld over Ronald McDonald huizen in Nederland. De maaltijden worden in de centrale productiekeuken van het Huis vol Smaak onder strikte hygiënisch voorzorgsmaatregelen geproduceerd. De actie loopt van 16 april t/m 11 juni 2020. :

In het Huis vol Smaak werken 6 exclusieve party catering labels samen. Ze zijn hiermee een van de grootste partycateraars van Nederland. Ieder label heeft zijn eigen visie, een eigen smaak. De labels zijn: Ma Guise, Taat & de Regt, Cuisine on tour, Maitre Frederic, Grand Catering, Verhaaf.

De Rotterdamse eventprofessionals van Compagnon Events organiseren fantastische zakelijke en particuliere evenementen, die het verschil maken. Ze geloven als geen ander dat samenwerking de sleutel is tot succes.

Voor wie het niet weet? Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar zijn. In twaalf Ronald McDonald Huizen logeren ouders en broertjes en zusjes op loopafstand van het ziekenhuis, in twaalf Ronald McDonald Huiskamers kunnen families in huiselijke sfeer ontspannen en in drie (aangepaste) vakantiehuizen komen gezinnen met een zorgintensief kind op adem tijdens een welverdiende vakantie.

Het Ronald McDonald Kinderfonds krijgt geen subsidie en functioneert dankzij 2.000 vrijwilligers, sponsors en donaties. 

HARTVERWARMEND INITIATIEF: LUNCHES EN DINERS VOOR RONALD McDONALD HUIZEN...