• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Pathé wil 1 juni 2020 bioscopen openen

  Pathé opent haar bioscopen 1 juni met uitgebreid protocol en diverse filmprogrammering. De bioscopen openen de deuren volgens het nieuwe protocol, waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden. Ook worden er diverse hygiënemaatregelen genomen. Van 1 juni tot 1 juli geldt er een maximum capaciteit van 30 bezoekers per zaal en kunnen zij alleen vooraf online tickets kopen.

De eerste films die zullen worden vertoond zijn films die net voor de sluiting in release waren, en op veler verzoek is Interstellar o.a. in IMAX te zien en zijn Harry Potter and the Deathly Hallows Part I+II voor het eerst in 4DX te zien.

Vanaf 8 juni zijn er exclusieve voorpremières van de nieuwe Nederlandse film Rundfunk: Jachterwachter bij Pathé. De ticketverkoop start vandaag. De veiligheid van bezoekers en medewerkers staat voorop met het 1,5 meter protocol dat is opgesteld aan de hand van de richtlijnen van de overheid en de RIVM. Met deze richtlijnen kan iedereen 1,5 meter afstand houden van elkaar en in goede gezondheid en veiligheid de bioscopen weer bezoeken.

Er is een maximum zaalcapaciteit van 30 bezoekers per zaal, zodat er voldoende afstand is tussen bezoekers - Bezoekers kunnen vooraf geen stoel kiezen, maar krijgen deze aangewezen door een medewerker.

Een medewerker helpt met het plaatsen van de bezoekers in de zaal en wanneer de bezoekers de zaal verlaten - Er is een gespreide filmprogrammering: hiermee reguleren en minimaliseren wij de toestroom van onze bezoekers op hetzelfde moment.

Tussen voorstellingen zal extra in- en uitlooptijd worden gehanteerd, zodat bezoekers uit verschillende zalen elkaar niet hoeven te kruisen - Er zijn diverse hygiënemaatregelen om bezoekers en medewerkers te beschermen, zoals kuchschermen en het veelvuldig schoonmaken van allerlei contactpunten zoals deurklinken en knoppen.

Er zal een aangepast aanbod van hapjes en drankjes zijn met meer voorverpakte producten - In de gehele bioscoop zul je de richtlijnen van het protocol terugzien op o.a. posters. Van tevoren worden de bezoekers vragen gesteld over hun gezondheid.
Richtlijnen voor bezoekers.

Kom je met je huishouden, dan mag je naast elkaar zitten - Kom je met personen buiten je huishouden, dan dien je altijd 1,5 meter afstand te bewaren. Uitzondering zijn kinderen onder de 12 jaar, zij mogen in grotere groepen naar Pathé. Hun begeleiders mogen naast elkaar zitten, mits zij uit hetzelfde huishouden komen. Komen de begeleiders uit verschillende huishoudens, dan dienen zij 1,5 meter afstand te bewaren.

Kom niet naar de bioscoop als je ziekteverschijnselen hebt - Kom niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de film. Zo kunnen de bezoekersstromen goed worden gespreid.

Kom te voet, met de fiets of de auto naar Pathé. Maak zo min mogelijk gebruik van het OV - Verlaat de bioscoop direct als de film is afgelopen. Dit gebeurt in de zaal onder begeleiding van de medewerkers.
( We doen het samen, wees lief voor elkaar).