• Dutch Designer of the Year-titel naar Efteling

 • Online thuisproeverij met verhalen makers

 • Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • Film Noir - The Dark Side of Hollywood

 • Addy Designer of Honour

 • "Kendall voor ABOUT YOU"

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Koningin Máxima bezoekt Voedselbank

  DELFT - Koningin Máxima heeft dinsdag 19 mei een werkbezoek gebracht aan het distributiecentrum van de Voedselbank Delft in verband met de uitbraak van het coronavirus. Daqar sprak ze met vrijwilligers van de voedselbank over het uitzoeken, inpakken en verdelen van de voedselpakketten en hoe dit met inachtneming van de coronamaatregelen door kan blijven gaan.

Aansluitend sprak Koningin Máxima met bestuursleden van de Voedselbank Delft en wethouder Schrederhof van de gemeente Delft over de gevolgen van de coronacrisis voor de voedselhulp. Daarbij ging het eveneens over verwachtingen voor de komende periode. En natuurlijk over het huidige aangeboden pakket van eten en drinken en uiteraard kwamen daarbij ook de uitdagingen voor het logistieke proces en de uitgifte van voedsel aan bod.

De Stichting Voedselbank Delft wil een bijdrage leveren aan de bestrijding van armoede door wekelijks voedselpakketten uit te delen aan mensen die (tijdelijk) in financiële nood zitten. De producten kunnen in de reguliere handel veelal niet meer worden verkocht en dit voorkomt het weggooien van goed bruikbaar voedsel.

Het klantenbestand van de voedselbank is door de coronacrisis gegroeid en veel oudere vrijwilligers moeten thuisblijven omdat ze extra kwetsbaar zijn voor het coronavirus. Bij het distributiecentrum en bij de uitdeelpunten zijn maatregelen genomen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Dat is een hele organisatie.

Via telefoongesprekken en zo mogelijk werkbezoeken informeert het koninklijk paar regelmatig  naar de gevolgen van de corona-uitbraak en spreekt daarbij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie.

Voor de tijden en plaatsen van de werkbezoeken worden in afstemming met de betrokken organisaties maatregelen getroffen om de werkbezoeken te kunnen laten plaatsvinden.

MÁXIMA BIJ DE VOEDSELBANK IN DELFT WAAR AAN MENSEN DIE TIJDELIJK FINANCIEEL IN NOOD ZITTEN WEKELIJKS VOEDSELPAKKETTEN WORDEN UITGEDEELD...

IEDEREEN KAN IN EEN BEROERDE SITUATIE TERECHT KOMEN...