• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Open avond 9 juli 2020 JDO Academy

  Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en dróóm jij van een baan als make-up artist of hairstylist achter de schermen bij professionele shoots, shows, televisie of zelfs als bruidstylist? Wil jij je in deze tijd richten op iets nieuws? Iets waar je altijd al van gedroomd hebt? JDO Academy helpt je graag bij het waarmaken van deze dromen! Persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens en na de opleiding staat daar op de eerste plaats.

Tijdens de informatie avond worden geïnteresseerden alle ins en outs over de Hairstyling en Make-up artist class uitgfelegd. Op de JDO Academy kunnen cursisten worden getraind door Award Winning Make-up & Hairstylist Juliette den Ouden. Zodra een belangstellende zich per mail heeft aangemeld voor de informatieavond ontvangt diegene een e-mail met alle details.

Waarom kiezen voor de JDO Academy? Daarvoor zijn verschillende goede redenen. Ten eerste wordt er gewerkt met kleine klassen waardoor extra persoonlijke aandacht kan worden gegeven. De opleiding biedt ook hoge kwaliteit, zoals is is te zien aan ex-cursisten. Dat komt mede doordat er les gegeven wordt door international Award winning Make-up Artiest Juliette den Ouden en haar team.

Maar er is méér. Zoals een professioneel verzorgd netwerk waardoor beginnende artiesten snel aan het werk kunnen gaan in de branche. Evenals praktijkervaring opdoen & stagemogelijkheden tijdens en na de opleiding.

Werkervaring opdoen gebeurt hier met de beste make-up merken zoals o.a. Mac Cosmetics, Make-up for Ever en NYX En niet onbelangrijk is eveneens de zeer plezierige training locatie aan de rand van Amsterdam die goed te bereiken is per auto of met het OV. (Parkeren kan voor de deur, dit is vanaf 19.00 en op zondag gratis.)

Open avond: 9 juli 2020
Tijd: Ontvangst 19.00 – start info 19.30 – einde 20.30 a 21.00
Locatie: JDO Academy, August Allebéplein 1076 te Amsterdam (ingang aan de postjesweg)

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 020 2200151

Wanneer een belangstellende niet in de gelegenheid is om de open avond te bezoeken op 9 juli 2020 maar wel echt geïnteresseerd is om een opleiding te volgen is men uiteraard welkom voor een persoonlijk gesprek.