• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

ins en outs van de landelijke politiek

  AMSTERDAM - Voor de ins en outs van de landelijke politiek moet je de komende tijd bij De Balie zijn: in oktober en november ontvangt De Balie twee veelbesproken politici bij de populaire reeks Operatie Interview - Lilian Marijnissen en Wouter Koolmees – en onderzoeken we in twee edities van de politieke talkshow Oh Oh Den Haag de start van de verkiezingscampagnes. Alle programma's zijn live te bezoeken én online mee te kijken via debalie.nl .

Woensdag 30 september 20:00 uur: Oh Oh Den Haag – de campagnes zijn begonnen! Met nog een half jaar te gaan tot de verkiezingen komen de campagnes op stoom. Vanavond duiken we achter de schermen. Hoe voer je een geslaagde campagne? Campagnevoeren lijkt steeds meer gericht op het boegbeeld van een partij i.p.v. op standpunten. Maar is dat erg?
Voor welke hoofdthema's kiezen de politieke partijen? Hoe bepalend zal de coronacrisis en de economische malaise zijn voor de kiezer in het stemhokje? Met o.a: Eveline van Rijswijk / Julia Wouters / Kees Boonman / Jan Driessen / Judith Möller.

Zondag 11 oktober om 16:00 uur: Operatie Interview met Lilian Marijnissen. Op haar achttiende werd ze het jongste gemeenteraadslid van Nederland, in de gemeenteraad van het Noord-Brabantse Os. Inmiddels is SP’er Lilian Marijnissen partijleider en een van de drie vrouwelijke fractievoorzitters in de Tweede Kamer. Daarmee is ze in de schoenen getreden van haar vader Jan Marijnissen. De SP wordt verweten geen duidelijke standpunten in te nemen en wist onder haar leiding nog geen verkiezingssuccessen te behalen.

Hoe kijkt Marijnissen naar de toekomst? Vanavond onderwerpt ze zich tijdens Operatie Interview aan drie voor haar tot op het laatst onbekende interviewers. De geheime interviewers zijn bij de redactie van De Balie reeds bekend. Nieuwsgierig wie het dit keer zijn? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrijdag 30 oktober om 20:00 uur: Oh Oh Den Haag - Toen & Nu met Hans Wiegel. Die avond gaan de politieke junks in gesprek met niemand minder dan de altijd spraakmakende Hans Wiegel en zijn biograaf, Pieter Sijpersma, over het politieke vak, het liberalisme en de naderende verkiezingen. Op welke manieren wordt het politieke spel nu anders gespeeld dan toen? Hoe is het liberalisme veranderd? Vlijmscherp politiek historicus en theatermaker Eveline van Rijswijk selecteert en presenteert de meest opvallende en relevante actualiteiten van de afgelopen maand.

Zondag 15 november om 16:00 uur: Operatie Interview met Wouter Koolmees. Waar Wouter Koolmees, minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (D66), normaal gesproken smult van moeilijke dossiers, zoals het pensioenakkoord, stelt de komende economische crisis zijn departement voor enorme keuzes. Hoe bewaakt Koolmees zijn eigen koers, ingeklemd tussen vakbonden, werkgevers en overheden?

Kunnen uitvoeringsinstanties als het UWV de gigantische vraag aan? Welke doelen stelt de minister zichzelf in de laatste maanden van dit kabinet? Drie mystery interviewers leggen Koolmees vanavond het vuur aan de schenen.

VICEPREMIER DE JONGE SLOOT HET VORIGE SEIZOEN AF VAN OPERATIE INTERVIEW