• Chopard Bag by Chloë Sevigny op de green carpet

 • Introdans ook nu volop in actie

 • 'Photographic Paintings'

 • Historische Modeshow Sheila de Vries

 • Hoeden van Fabienne Delvigne: verfijnde look

 • Dutch Designer of the Year-titel naar Efteling

 • Amazon by Addy in Villa Maasdonk

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

ins en outs van de landelijke politiek

  AMSTERDAM - Voor de ins en outs van de landelijke politiek moet je de komende tijd bij De Balie zijn: in oktober en november ontvangt De Balie twee veelbesproken politici bij de populaire reeks Operatie Interview - Lilian Marijnissen en Wouter Koolmees – en onderzoeken we in twee edities van de politieke talkshow Oh Oh Den Haag de start van de verkiezingscampagnes. Alle programma's zijn live te bezoeken én online mee te kijken via debalie.nl .

Woensdag 30 september 20:00 uur: Oh Oh Den Haag – de campagnes zijn begonnen! Met nog een half jaar te gaan tot de verkiezingen komen de campagnes op stoom. Vanavond duiken we achter de schermen. Hoe voer je een geslaagde campagne? Campagnevoeren lijkt steeds meer gericht op het boegbeeld van een partij i.p.v. op standpunten. Maar is dat erg?
Voor welke hoofdthema's kiezen de politieke partijen? Hoe bepalend zal de coronacrisis en de economische malaise zijn voor de kiezer in het stemhokje? Met o.a: Eveline van Rijswijk / Julia Wouters / Kees Boonman / Jan Driessen / Judith Möller.

Zondag 11 oktober om 16:00 uur: Operatie Interview met Lilian Marijnissen. Op haar achttiende werd ze het jongste gemeenteraadslid van Nederland, in de gemeenteraad van het Noord-Brabantse Os. Inmiddels is SP’er Lilian Marijnissen partijleider en een van de drie vrouwelijke fractievoorzitters in de Tweede Kamer. Daarmee is ze in de schoenen getreden van haar vader Jan Marijnissen. De SP wordt verweten geen duidelijke standpunten in te nemen en wist onder haar leiding nog geen verkiezingssuccessen te behalen.

Hoe kijkt Marijnissen naar de toekomst? Vanavond onderwerpt ze zich tijdens Operatie Interview aan drie voor haar tot op het laatst onbekende interviewers. De geheime interviewers zijn bij de redactie van De Balie reeds bekend. Nieuwsgierig wie het dit keer zijn? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrijdag 30 oktober om 20:00 uur: Oh Oh Den Haag - Toen & Nu met Hans Wiegel. Die avond gaan de politieke junks in gesprek met niemand minder dan de altijd spraakmakende Hans Wiegel en zijn biograaf, Pieter Sijpersma, over het politieke vak, het liberalisme en de naderende verkiezingen. Op welke manieren wordt het politieke spel nu anders gespeeld dan toen? Hoe is het liberalisme veranderd? Vlijmscherp politiek historicus en theatermaker Eveline van Rijswijk selecteert en presenteert de meest opvallende en relevante actualiteiten van de afgelopen maand.

Zondag 15 november om 16:00 uur: Operatie Interview met Wouter Koolmees. Waar Wouter Koolmees, minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (D66), normaal gesproken smult van moeilijke dossiers, zoals het pensioenakkoord, stelt de komende economische crisis zijn departement voor enorme keuzes. Hoe bewaakt Koolmees zijn eigen koers, ingeklemd tussen vakbonden, werkgevers en overheden?

Kunnen uitvoeringsinstanties als het UWV de gigantische vraag aan? Welke doelen stelt de minister zichzelf in de laatste maanden van dit kabinet? Drie mystery interviewers leggen Koolmees vanavond het vuur aan de schenen.

VICEPREMIER DE JONGE SLOOT HET VORIGE SEIZOEN AF VAN OPERATIE INTERVIEW