• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Chaotisch Amerikaans verkiezingsdebat

  De Republikeinse President Donald Trump en de Democratische rivaal Joe Biden raakten gisteren in een verbale oorlog verwikkeld toen zij kwesties bespraken die zich voor hebben gedaan gedurende de tijd dat Trump president zoals de uitbraak van het coronavirus tot dodelijke rellen, het banenverlies en hoe het Hooggerechtshof voortaan de toekomst van de natie zal beïnvloeden.

Woedende onderbrekingen en bittere beschuldigingen markeerden het ongekend chaotische presidentiële debat ooit in de recente geschiedenis op de televisie gehouden. De twee rivalen spraken vaak door en over elkaar, wat Biden ertoe aanzette om Trump toe te snauwen "Kun je eindelijk eens even je mond houden, man?"
Op een gegeven moment, toen de twee tegen elkaar begonnen te schreeuwen, riep Biden : "Het is moeilijk om ook maar iets te zeggen tegen deze clown - excuseer me - deze president."
"Dit is de deal. We willen praten over families en ethiek. Ik wil dat niet," zei Biden, wijzend op Trump: "Als we over familie beginnen - zijn familie... kunnen we wel de hele nacht doorgaan."

"Maar dit gaat niet over mijn familie of zijn familie, het gaat over jullie familie," zei Biden, terwijl hij naar de camera wees. "Hij wil niet praten over wat jullie nodig hebben, het Amerikaanse volk, het gaat over jullie. Daar hebben we het hier over."

"Het is een feit dat alles wat hij tot nu toe heeft gezegd gewoon leugens zijn " zei Biden. "Ik ben hier niet om zijn leugens te onderstrepen Iedereen weet dat hij een leugenaar is."
Trump en Biden kwamen in Cleveland aan, in de hoop dat het debat dat door Case Western Reserve University en de Cleveland Clinic werd gehouden, hun aanhangers zou stimuleren. Ze strijden om de kleine minderheid van de zwevende kiezers die de verkiezing kunnen maken of breken.

Temidden van het spervuur van vaak harde woorden waarmee zij elkaar in een slecht licht probeerden te zetten, probeerde moderator Chris Wallace van Fox News Network hun duidelijk te maken dat één van hen ooit gevraagd zou worden om een natie te leiden die door grote onrust wordt gekweld.

Amerikanen zijn zowel angstig als ongeduldig over schietpartijen in de volgens Trump voornamelijk door Democraten gecontroleerde steden waar de laatste tijd veel mensen zijn gedood door rellen of gewond en de coronavirus pandemie. Volgens de autoriteiten zou de epidemie meer dan 200.000 mede-Amerikanen hebben gedood en miljoenen banen hebben gekost.

De president veroordeelde Biden en zei dat de voormalige vicepresident niet "slim" is. "Je hebt op school laten zien dat je er niet veel van bakte," zei Trump tegen Biden nadat deze verkondigde dat de president "slimmer" moest omgaan met de coronaviruspandemie. "Gebruik nooit het woord 'slimmer' tegenover mij," zei Trump. "Niets is slim aan jou, Joe."
En toen hem vragen werden gesteld over zijn massacampagnes te midden van de coronavirusuitbraak, antwoordde de president dat Biden geen evenementen houdt omdat "niemand opdaagt bij zijn evenementen."

"Mensen willen wel horen wat ik te zeggen heb, " voegde Trump er aan toe. Hij zei ook dat de demonstraties "veilig en buiten" waren en dat er geen bekende coronavirusslachtoffers waren na de bijeenkomsten die door tienduizenden mensen werden bijgewoond.

Aangezien het coronavirus woedt, werd ook de gezondheidszorg een kritieke kwestie in het debat. Nadat Trump zijn gezondheidsvoorstel had uitgelegd, zei Biden onder meer : "Hebben jullie enig idee mensen wat deze clown doet? Ik zeg je dat hij geen enkel plan heeft voor de gezondheidszorg. Het is een feit dat deze man geen idee heeft waar hij het over heeft."

De spanningen kookten over toen ze werden gevraagd naar de rassenverhoudingen in de Verenigde Staten na demonstraties over het misbruik van de politie die de afgelopen maanden gewelddadig werden.

Biden: "Nu we het toch over Trump hebben... Dit is een president die hoegenaamd alles heeft gedaan... Daarom benutte hij ook een hondenfluitje om te proberen racistische haat en racistische verdeeldheid te creëren." Trump sloeg daarop weer kerihard terug naar Biden en herinnerde aan Bidens' steun voor het wetsvoorstel van 1994. Hij zei: "Je hebt de zwarte gemeenschap precies zo slecht behandeld als iedereen in dit land."

DOOR: STEFAN J. BOS 

BosNewsLife & WORTHY NEWS