• Historische Modeshow Sheila de Vries

 • Hoeden van Fabienne Delvigne: verfijnde look

 • Dutch Designer of the Year-titel naar Efteling

 • Amazon by Addy in Villa Maasdonk

 • Online thuisproeverij met verhalen makers

 • Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • Film Noir - The Dark Side of Hollywood

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Bunk Studio open voor creatief talent

  De coronacrisis geeft veel kopzorgen, maar brengt tegelijkertijd een ongekende dosis creativiteit met zich mee. Hoog tijd om daar de vruchten van te plukken! BUNK stelt haar inpandige studio in Amsterdam open voor creatief talent. Het coronaproof artist-in-residence programma wordt afgetrapt door Jeroen Woertink.De dj, producent en organisator bekend van o.a. Pablo Discobar Soundsystem krijgt de maand oktober de vrije hand in de studio. Drie weken lang is niets te gek: denk aan live jamsessies, inspirerende gasten die zorgen voor boeiende discussies en creatieve talenten uit de muziekbranche.

“Iedereen in de evenementenbranche en dancescene heeft een pittige tijd achter de rug. Van dj’s tot geluidstechnici en van leveranciers tot clubeigenaren: het was een jaar waarin we vaak even moesten slikken”, aldus dj en producer Jeroen Woertink. “Ik ging met Pablo Discobar Soundsystem van meerdere optredens per weekend in één klap terug naar niks. Dat was best heftig. Maar het gaat erom hoe veerkrachtig je bent”, aldus Woertink.

Het gaf hem tijd om na te denken over nieuwe paden. “Alle kaarten zijn opnieuw geschud. Er zijn misschien minder podia beschikbaar voor evenementen, maar creativiteit valt niet te beteugelen.” Daar wilde Woertink wat mee. Zo ontstond het idee om zichzelf drie weken lang op te sluiten, maar wél op een plek waar de deur altijd openstaat. In de voormalige kerk in Amsterdam-Noord viel Jeroen Woertink als een blok voor de charmante inpandige studio van BUNK.

Hier werkt hij drie weken lang aan eigen muziek en nieuwe samenwerkingen, met als slotstuk het ADE-weekend. BUNK was direct enthousiast over het artist-in-residence concept. De artiesten kunnen dag en nacht losgaan in de professionele studio.

Alle benodigde techniek is aanwezig: van function-one audio-, podcast- en streamingapparatuur tot HD camera’s. Woertink trapt het artist-in-residence programma bij BUNK af.

Woertink: “Ik ga in ieder geval een hoop eigen muziek afmaken. Daarnaast ben ik van plan om leuke en inspirerende mensen uit de branche uit te nodigen en dan gaan we gewoon maar kijken wat er ontstaat. Koffiedrinken en kletsen? Prima. Samen muziek of een podcast maken of een setje draaien? Te gek. Geschiedenis schrijven? Het kan allemaal. Wil je er ook bij zijn? Overtuig me, ik kan niet wachten.”

Ben jij artiest, muziekmaker, dichter, schilder, dj of op een andere manier ultracreatief of talentvol en wil jij ook in aanmerking komen voor het artist-in-residence programma van BUNK Hotels? Neem dan contact op met bunkhotels.com

Uiteraard houden ze rekening met de aangescherpte maatregelen. Tune in, zoom in and enjoy the BUNK ride!

Meer weten over BUNK? BUNK slaat de brug tussen hotels en hostels. In een historische ambiance vinden vrienden van ver én dichtbij een speelse, optimistische en kwalitatieve ho(s)telervaring voor een eerlijke prijs.

In 2019 won BUNK Utrecht de award ‘Best hotel concept’ van Entree Awards.