• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Nederlanders veroveren opnieuw Techbeurs CES

  80 Nederlandse innovatieve groeibedrijven nemen vanaf 11 januari 2021 deel aan de grootste techbeurs ter wereld, de Consumer Electronics Show (CES). De CES is jaarlijks een ontmoetingsplaats van zo’n 170.000 bedrijven en investeerders uit zo’n 160 landen. Het is de grootste Nederlandse delegatie ooit die de beurs aandoet. De deelnemende bedrijven komen uit het hele land en vertegenwoordigen een breed aanbod van oplossingen onder het motto: “NL tech solutions for global challenges”.

De beurs vindt meestal plaats in Las Vegas, maar is dit jaar vanwege de coronabeperkingen digitaal. Deze editie duurt niet zoals gewoonlijk vijf dagen, maar vijf weken, waarin de exposerende bedrijven de kans krijgen zich te presenteren aan een wereldwijd netwerk van potentiële klanten en investeerders. Zo levert een bedrijf accu’s met duurzaam opgewekte energie op elke gewenste locatie, en werkt een ander aan een op neutronen gebaseerde scantechniek waarmee binnen een mum van tijd gevaarlijke stoffen op te sporen zijn in bijvoorbeeld bagage op vliegvelden.

Uit een onderzoek van Techleap.nl (2019) blijkt dat uitbreiding naar het buitenland voor Nederlandse groeibedrijven een van de grootste uitdagingen is waar ze ondersteuning bij wensen. Om deze reden organiseren het ministerie van Buitenlandse Zaken en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat deze beursmissie, in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Ook krijgen de deelnemers vooraf professionele begeleiding om hun bedrijf zo effectief mogelijk te promoten.

Een goed optreden op de CES kan leiden tot ongekende aandacht. Het Nederlandse Hydraloop, een startup uit Leeuwarden gericht op hergebruik van douche-, bad- en wasmachinewater door consumenten, won vorig jaar een aantal prijzen, waaronder die van The Best of the Best @CES Award van het internationale techblog Engadget en heeft zich daarmee in de kijker gespeeld bij kopers over de hele wereld.

Het digitale format biedt de Nederlandse groeibedrijven ook nieuwe kansen. Binnen de vijf weken van de CES zullen geselecteerde bedrijven uit de delegatie actief worden verbonden met potentiële klanten en investeerders in landen waar vraag is naar hun specifieke diensten en technologieën.

Deze bezoeken zullen worden georganiseerd door het ministerie van EZK opgezette netwerk van 56 innovatieattachés die over de hele wereld zijn gestationeerd – van Brazilië tot Japan en van Singapore tot Zweden. Deze ontmoetingen zullen in elk geval plaatsvinden in San Francisco, Taipei, Tel Aviv, Parijs, Londen, Berlijn en Seoul.

Nederland neemt in 2021 voor de vijfde keer deel aan de CES. De afgelopen vier jaar hebben ruim 200 Nederlandse bedrijven de beurs aangedaan. Voor veel van hen was de CES een doorbraak. Die bedrijven hebben naar schatting sinds hun deelname tientallen miljoenen euro omzet en honderden hoogwaardige arbeidsplaatsen door het hele land opgeleverd.

BIJVOORBEELD MET AMBER SCRIPT EEN GESPROKEN TEKST IN ENKELE MINUTEN UITGETIKT KRIJGEN SCHEELT HEEL VEEL TIJD...

MAKKELIJK VOOR ONDERZOEKERS, RECHTERS, JOURNALISTEN, MEDIAPROFESSIONALS , ADVOCATEN ARTSEN EN SDTUDENTEN...

DOOR: ARTHUR VAN BENTEM