• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Directtransport.nl voor passend transport in heel Nederland

  DEN HAAG - Het nieuwe online platform Directtransport.nl regelt binnen twee minuten de mogelijkheid om een passend transportmiddel door heel Nederland te boeken. Directtransport.nl is een initiatief van twee jonge mannen uit Den Haag, die een hekel hebben aan onduidelijkheden over prijzen en het snel vinden van een geschikt transportmiddel elders. Zij richte zich op studenten die een oude bank van hun ouders naar hun studentenkamer willen brengen of consumenten die grote objecten, gekocht op Marktplaats, naar huis willen transporteren bijvoorbeeld.

’Boek nu uw transport. Wij komen direct’, zegt Zoyd Robinson, medeoprichter van Directtransport.nl vol overtuiging. Zoyd en zijn jeugdvriend Victor Gerlach hebben samen online platform DIRECTTRANSPORT.NL opgericht. ‘Via de website kun je binnen twee minuten een transport door heel Nederland boeken. Wij zorgen dan dat één van onze aangesloten, professionele transporteurs het transport uitvoert’.

‘Het ligt eigenlijk zo voor de hand dat je ook het transport van je bank, koelkast of fiets via internet moet kunnen boeken.’ zegt Victor Gerlach. ‘Je eten, vakantie, taxi, oppas of bijles. Alles gaat tegenwoordig via online platformen. Directransport.nl is een toegankelijk en gebruiksvriendelijk platform. De prijs is zeer voordelig, transparant en direct zichtbaar. Je bepaalt zelf wanneer het transport wordt uitgevoerd.’

Het platform denkt hiermee een win-win situatie voor zowel de klant als de transporteur te creëren. ‘Beiden profiteren van het gemak van een online platform.’ Vlak na hun besluit om dit nieuwe platform te starten brak de corona crisis uit.

De twee jonge ondernemers achter DIRECTTRANSPORT.NL zagen de crisis niet als een obstakel maar werden hierdoor juist aangezet om het platform op te richten.

Zoyd Robinson en Victor Gerlach zijn twee vrienden uit Den Haag met een gedeelde passie en grote ondernemerszin. Een jaar geleden hebben de mannen dit idee bedacht en vorige week is het platform gelanceerd. Robinson heeft veel ervaring in de horeca en de vastgoedsector en Gerlach in de wereld van transport. Zijn overgrootvader richtte in 1881 Gerlach en Co. op wat zich toen voornamelijk richtte op transport en douane services en wat uitgroeiden tot één van de grootste van Europa.

Begin jaren 70 werd het familiebedrijf opgesplitst en verkocht.

Op 21 jarige leeftijd kocht Victor een grote bus en startte opnieuw Gerlach Transport. Dit groeide door de jaren heen met succes uit tot een gerenommeerd verhuisbedrijf. Met Directtransport.nl heeft de markt voor het transporteren van losse items nu ook een eigentijdse ingang. Meer info op directtransport.nl

DOOR: ARTHUR VAN BENTEM