• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Eigenzinnig boetiekhotel The Monument omgetoverd

  DEN HAAG - Rijksmonument in Den Haag is omgetoverd tot een hotel met authentieke elementen en eclectisch interieur. Bij de gasten gaat het om beleving, persoonlijke aandacht en bovenal oog voor detail. Dat is het vooruitzicht van gasten die inchecken bij The Monument. Dit voorjaar opent het boetiekhotel de deuren in een bijzonder rijksmonument in hartje Den Haag.

In het karakteristieke pand komen verrassende hedendaagse kunst en klassieke elementen samen. Het gloednieuwe hotel telt tien unieke verblijven: van een tropische Jungle suite tot een luxe appartement over de gehele eerste verdieping met een prachtig uitzicht op de Prinsegracht. Met het strand, musea, winkels en horeca op loopafstand en alle ov-mogelijkheden voor de deur is The Monument de perfecte uitvalsbasis om het Haagsche te ontdekken.

Middenin de pandemie verrees het boetiekhotel in een monumentaal pand in het centrum van de Hofstad. The Monument omschrijft zichzelf dan ook als not your ordinary hotel, created in a not so ordinary situation. In de eclectische inrichting worden authentieke elementen gecombineerd met een eigenzinnig interieur. Geen kamer is hetzelfde.

“Een eigentijdse gast is op zoek naar een inspirerende beleving, niet een dertien-in-een-dozijnkamer. Daar zijn er al genoeg van”, aldus Jan de Koning, die namens Studio FUNC eindverantwoordelijk is voor de creatieve invulling van het concept. The Monument biedt met tien verblijven betaalbare luxe en privacy. Hedendaagse kunst en verrassende, moderne details worden gecombineerd met monumentale deuren, glas-in-loodramen, klassieke schouwen en hoge plafonds.

In The Monument is ieder verblijf een belevenis op zich. In de Jungle suite begeef je je in een privéregenwoud. In deze urban jungle ontwaak je tussen het groen. Zelfs in de douche waan je je in tropische sferen, waar je wordt omringd door keramieken tegels met een botanische print. Op de tweede verdieping vind je The Concrete Room, een urban retreat met een clean design met grijze tonen.

De tweepersoonskamer is de perfecte uitvalsbasis voor een verblijf in de stad. En wat dacht je van de Wood Room? In dit comfortabele verblijf voeren hout en warme kleurtinten de boventoon. Bovendien geniet je hier van het beste uitzicht op het historische stadshart. De unieke ensuite badkamer geeft je het gevoel alsof je je in een Scandinavische spa bevindt.
Ook het appartement op de eerste verdieping is bijzonder.

The 1st Floor Apartment is maar liefst 72 vierkante meter groot en biedt plaats aan vier personen. Het appartement bestaat uit twee grote kamers, een keuken en een enorme badkamer. Wie dit appartement huurt, heeft de hele verdieping voor zichzelf.

The Monument opent begin oktober haar deuren in hartje Hofstad.

Mee info op de site van themonument.nl

FOTO: DANIQUE GROSJEAN