• Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • Addy Designer of Honour

 • "Kendall voor ABOUT YOU"

 • GUESS Luxe collectie tassen imponeren

 • Sheila de Vries: Mexicaanse coutureshow

 • 'The Art of Perception'

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Manuka honing: basis voor een gezonde huid

  ‘Bee honest cosmetics’ lanceert een nieuwe lijn huidproducten en brengt ‘Bee honest cosmetics' op de markt met als basisingrediënt: Manuka honing. Manuka honing is afkomstig uit de subtropische wouden van Nieuw-Zeeland. De nectar van de honing wordt door de bijen verzameld van de bloemen van de Manuka struik ook wel ‘tea-tree’ genoemd.

Theebomen zijn bij de Australische en Nieuw-Zeelandse natuurvolken al duizenden jaren bekend door hun heilzame werking vanwege de bijzondere eigenschappen. Dit blijkt ook uit een onderzoek gedaan door de universiteit van Waikato in Nieuw-Zeeland.

Bee honest cosmetics wordt geïnspireerd door de bij. Wij zijn blij met de bij. Zonder bijen geen gewasbestuiving, geen lekkere honing en bijzondere verzorgingsingrediënten, zoals bijenwas, propolis en gelee royale. Bee honest cosmetics maakt dankbaar gebruik van deze actieve, maar huidvriendelijke werkstoffen in hun producten.

Zij combineren met zorgvuldig geselecteerde plantenextracten, liefst van biologische oorsprong, en voegen er heerlijk geurende essentiële oliën aan toe. Dat voelt goed! /

De verzorgingslijn van Bee honest cosmetics is de Manuka lijn bevat handcrème en dag- en nachtcrème. Manuka honing heeft door bijzondere eigenschappen een gunstig effect op huidproblemen. Manuka helpt namelijk de huid hydrateren, herstellen en kalmeren.

Deze honing verwerkt Bee honest cosmetics in een dag- en nachtcrème en handcrème. De crèmes zijn BDIH/COSMOS gecertificeerd *), ruiken prettig en bevatten geen palmolie.
De dag- en nachtcrème hydrateert en herstelt de huid. Met natuurlijke actieve ingrediënten als biologische Manuka honing, jojoba olie, vitamine E, rozemarijn- en calendula-extract. Manuka honing herstelt en verzacht. De honing zorgt voor een optimale vochtbalans van de huid en trekt snel in.

De hydraterende handcrème bevat natuurlijke actieve ingrediënten waaronder biologische Manuka honing, abrikozenpitolie en vitamine E. Deze handcrème verrijkt en beschermt de huid tegen uitdrogen. Het is een lichte, niet-vette crème voor mooie, zachte handen.

De producten van Bee honest cosmetics zijn verkrijgbaar bij: Ekoplaza, Odin en natuurvoedingswinkels. Of bezoek de website van Bee honest cosmetics.