• Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • Addy Designer of Honour

 • "Kendall voor ABOUT YOU"

 • GUESS Luxe collectie tassen imponeren

 • Sheila de Vries: Mexicaanse coutureshow

 • 'The Art of Perception'

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Bill Gates en zijn vrouw Melinda gaan scheiden

  Microsoft-oprichter Bill Gates verklaart dat hij en zijn vrouw Melinda na 27 jaar huwelijk uit elkaar gaan. Het echtpaar kondigde hun scheiding ook aan in een verklaring waarin ze zeiden: "We geloven niet langer dat we samen kunnen groeien als een echtpaar in deze volgende fase van ons leven."

Beiden lanceerden in 2000 hun filantropische organisatie, de Bill en Melinda Gates Foundation, die een belangrijke en soms controversiële rol speelde bij vaccinaties. Melinda heeft Bill Gates bij Microsoft leren kennen. Daar was zij als projectmanager verantwoordelijk voor Microsoft Bob, Microsoft Encarta en Expedia. Er waren al eerder berichten over een mogelijke scheiding maar die werden altijd tegen tegengesproken. Nu heeft Bill Gates de scheiding echter toch via sociale media aangekondigd.

"We hebben vier ongelooflijke kinderen opgevoed en een stichting opgebouwd die over de hele wereld werkt om alle mensen in staat te stellen een gezond en productief leven te leiden," benadrukte het paar. "We blijven geloven in die missie en zullen ons werk samen bij de stichting voortzetten. Maar we geloven niet langer dat we als echtpaar samen kunnen groeien in deze volgende fase van ons leven," zeiden ze.

Het was niet meteen duidelijk welke gevolgen hun scheiding zou hebben voor de stichting, als die er al zou zijn. Hun opmerkingen suggereerden wel een poging om de filantropie ononderbroken voort te zetten, maar echtscheidingen in de VS kunnen rommelig en duur zijn.

Als reactie op de pandemie van het coronavirus meldde de stichting in totaal 1,75 miljard dollar te hebben uitgetrokken om de "ontwikkeling en billijke verdeling van COVID-19-tests, -behandelingen en -vaccins" te versnellen.

De scheiding van het golf-icoon Tiger Woods kostte hem na een huwelijk van 6 jaar 110 miljoen. Daar heeft hij menig balletje voor moeten slaan. Maar het kan nog erger.

De scheiding van Jeff and MacKenzie Bezos - de baas van Amazon- kostte de rijkste man ter wereld ruim 56 miljard. Het was dan ook de duurste scheiding ter wereld.

Zijn ex heeft echter achteraf al wel veel geld aan goede doelen weg geschonken. Zij gaf vorig jaar ruim 6 miljard weg aan goede doelen en heeft aangekondigd hiermee door te willen gaan. "Ik wil zo veel mogelijk geld weggeven dat mij heeft rijk gemaakt,"zou zij hierover gezegd hebben.

"IK WIL ZO VEEL MOGELIJK GELD WEGGEVEN DAT MIJ HEEFT RIJK GEMAAKT," VERKLAARDE DE EX VAN DE RIJKSTE MAN VAN DE WERELD. VORIG JAAR GAF ZIJ AL RUIM ZES MILJARD WEG...

FOTO: MELINDA GATES

DOOR : STEFAN J. BOS EN PHIA BARUCH