• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Robuuste oersterke Dometic koelbox

  STOCKHOLM/ZWEDEN -8 juni 2021- Het Scandinavische merk Dometic lanceert een nieuwe lijn stijlvolle en kleurrijke, maar toch zeer robuuste, harde koelboxen (ijsboxen), die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor elk outdoor avontuur. Het is ongelooflijk wat een goed ontworpen en oersterke box voor wie of wat dan ook en in welke omstandigheden dan ook soms voor iemand kan betekenen. In ons veilige  Nederlandse leven sta je daar vaak niet direct bij stil.

De Dometic Patrol koelbox serie wordt geleverd in een gloednieuwe kleurencombinatie en is uitgebreid getest onder de meest ruige (weers-)omstandigheden en activiteiten. Ze zijn bestand tegen de verschillende uitdagingen die de elementen der natuur bieden. Ook kunnen ze overal en tijdens elke trip worden meegenomen. Outdoor-avonturen, groot of klein, vragen om een goede uitrusting. Een koelbox moet lang meegaan en dus tegen een stootje kunnen. Of je avontuur nu gaat over rotsachtig terrein, schurend zand, door de modder, stortregen of ijzige sneeuw. Het moet bestand zijn tegen alle elementen van moeder natuur.

De robuuste behuizing en deksels van de Patrol koelboxen van Dometic zijn vervaardigd uit één stuk rotatiegegoten polyethyleen. Ze zijn ontworpen voor een lange levensduur van reizen door bossen, zandvlaktes bergen en op zee. Henrik Fagrenius, President EMEA bij Dometic: “We breiden ons portfolio uit en gaan een stap verder in het segment consumptiegoederen door aantrekkelijke producten toe te voegen. Ik denk dat het strakke em stoere design van deze koelboxen in combinatie met de opvallende kleurencombinaties de juiste eigenaar zal vinden, die zowel de look als de kwaliteit waardeert."

Het is eveneens een soort extra opbergruimte. Henk Fragenius vervolgt: "De Patrol koelbox van Dometic is klaar om nieuwe avonturen aan te gaan. Ontwikkeld en gemaakt om lang mee te gaan. Wij hopen dat straks elke kras op elke box een verhaal vertelt en herinneringen oproept aan onvergetelijke trips en avonturen die je met jouw Patrol koelbox hebt meegemaakt.”

Patrol-boxen zijn verkrijgbaar in de gloednieuwe kleuren Ocean, Olive en Mango, evenals in de tradionele Slate- en Mist-kleuren van Dometic. Daarnaast wordt de koelbox geleverd met een set verwijderbare stickers om de box te personaliseren.

Last but not least, is de isolatie van de Patrol box van uitstekende kwaliteit. Dankzij het hoogwaardige ontwerp houden ze ijs dagenlang bevroren en zorgen ze voor vers voedsel en koude dranken onder alle omstandigheden en in elk klimaat.

Deze koelboxen zijn gemaakt om avontuur na avontuur mee te gaan en hebben dikke PU-geïsoleerde wanden en een scharnierpen over de volledige lengte. Ze hebben ook slimme functies, zoals een lekvrije afvoer, een diepvriesafdichting en een rubberen sluiting, die met één hand te bedienen is. Een accessoire houder voor hengels, bekerhouders en flesopeners is als extra accessoire verkrijgbaar.

De Dometic Patrol-serie is nu beschikbaar op de Europese markt bij geselecteerde retailers. Ga voor meer info naar de site : Dometic Patrol-box

Misschien leuk om ook te weten: Dometic is actief in Amerika, EMEA en Azië/Oceanië. Het levert producten voor gebruik in recreatievoertuigen, trucks en personen-/bedrijfsauto’s, jachten en commerciële scheepvaart en voor nog vele andere toepassingen.

Bij Dometic werken wereldwijd zo’n 6.500 (!) medewerkers, die in 2020 zorgden voor een nettoverkoop van 16,2 miljard SEK (1,8 miljard USD). Dometic heeft het hoofdkantoor in Stockholm, Zweden.