• Dutch Designer of the Year-titel naar Efteling

 • Online thuisproeverij met verhalen makers

 • Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • Film Noir - The Dark Side of Hollywood

 • Addy Designer of Honour

 • "Kendall voor ABOUT YOU"

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Coronel megastart maar toch...

  ZANDVOORT - In de tweede race startte Tom Coronel vanwege de omgekeerde startvolgorde als negende. “Ik had echt een megastart”, vertelde hij opgetogen. “Dat gebeurt me niet zo vaak met deze auto, waarmee het lastig starten is. Daarbij klom ik op naar P7. "

De eerste ronde zat hij direct achter Borkovic, die hij pakte in de Hans Ernst chicane. In de Tarzanbocht pakte hij Taoufik, die vanaf de pole was gestart. Zo lag hij keurig vijfde, maar toen viel de auto in de tweede ronde bij het ingaan van de Hugenholtzbocht in één keer helemaal stil.

Tom Coronel: "Gewoon alsof je hem uitzet… Vervolgens klapte er iemand heel hard bij me achterin en daarmee had ik zoveel schade dat ik de pits in ben gereden. Dat is echt serieus balen! Ik heb er niks mee te maken, geen knopje aangeraakt, helemaal niks." De computer toonde naderhand ook een foutmelding aan, waardoor de auto automatisch in een noodprogramma schakelt. Het bleek een probleem met een sensor.

"Echt balen," aldus Coronel "want ik was duizend procent zeker op het podium geëindigd! We hadden nog twaalf ronden te gaan, met de pace van gisteren hadden we zelfs helemaal naar voren kunnen rijden, maar dat telt niet, helaas."

Hier moet hij het mee doen: één overwinning en een nulresultaat. "Het is niet anders,” concludeert hij want hij weigert gelukkig de pechvogel uit te hangen. En de volgende races van de TCR Europe Series worden tenslotte van 29 tot en met 31 juli verreden op het circuit van Spa-Francorchamps in België. Daar wordt vast opnieuw een mooie strijd gestreden.

Tom Coronel wordt gesteund door: DHL, Eurol Lubricants, Tricorp Workwear, ERU Prestige, Ireckonu, Business Data Challengers, Bouwgroep Dijkstra Draisma, Intrax Suspension Technology, API-4-BRANDS, ASC Group, P1 Advanced Racewear, FEBO, CM and Copernica.

TCR Europe 2021 kalender:

29-31 juli, Circuit Spa-Francorchamps, België / 03-05 september, Nürburgring, Duitsland / 24-26 september, Monza, Italië / 08-10 oktober, Circuit de Barcelona Catalunya, Spanje.

EEN MEGASTART MAAR TOCH ...  MAAR ER KOMEN ALTIJD NIEUWE KANSEN ...

FOTO: CHRIS SCHOTANUS