• Dutch Designer of the Year-titel naar Efteling

 • Online thuisproeverij met verhalen makers

 • Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • Film Noir - The Dark Side of Hollywood

 • Addy Designer of Honour

 • "Kendall voor ABOUT YOU"

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Tom Coronel : Winnen is gaaf

  ZANDVOORT (20 juni 2021) – Tom Coronel heeft zijn eerste overwinning van het seizoen in de TCR Europe Series binnen. Met zijn Audi RS 3 LMS in de kleuren van DHL, ingezet door het Belgische team Comtoyou Racing, schreef Coronel op zijn thuiscircuit, CM.com Circuit Zandvoort, de eerste van de beide races van dit weekeinde op zijn naam.

“Winnen is natuurlijk altijd gaaf, en zeker in mijn thuisrace”, zei hij dolblij na het succes op zaterdag. Ook op zondag lag er een goed resultaat in het verschiet na een zeer voortvarende start, maar een technisch defect maakte een voortijdig einde aan Coronels race. “Enorm balen”, zei hij, “want ik was zeer zeker op het podium geëindigd, maar het is niet anders.” Na drie van de zeven raceweekeinden van de TCR Europe Series staat Coronel op de derde plaats in de kampioenschapsstand.

Het raceweekeinde was voor Tom Coronel een première, want hij kwam met de Europese toerwagenserie nog niet eerder op Zandvoort in actie. “Hoe lang ik ook al race, rijden op Zandvoort blijft altijd bijzonder. Hier is het allemaal begonnen, hier heb ik zoveel goede herinneringen en ken ik natuurlijk iedere millimeter”, aldus Coronel.

“Zeker na de ombouw heeft het circuit nog een extra dimensie gekregen, echt supergaaf om te rijden! Wel jammer dat er ook dit weekeinde nog geen publiek bij kon zijn, maar ook dat verandert hopelijk snel,” zegt hij.

In de eerste race had Coronel naar eigen zeggen een “redelijke start, al verloor ik even één plek aan mijn teamgenoot Nicolas Baert. Met hem had ik een mooi gevecht, waarbij we elkaar wel kort raakten en wat tijd verloren, dat was jammer. We moesten beide even door de grindbak, een spannend moment. Vervolgens pakte ik Borkovic door een mooie actie, eerst binnendoor in de Tarzanbocht, binnendoor Gerlach en toen buitenom in de Hugenholtz." 

Daarmee lag hij tweede en moest hij het gat naar Young dichtrijden. Dat lukte heel goed en toen zette hij hem er meteen naast. Die actie lukte en zo kwam hij op kop.

"Vervolgens kon ik wegrijden en zo is de eerste overwinning in de TCR Europe nu binnen. Een heel gaaf gevoel! De pace was goed, de banden zagen er na de race nog erg goed uit, dus dat biedt weer perspectief!”

TOM CORONEL: WINNEN IS GAAF...HEEL GAAF ...

FOTO: TCR EUROPE