• Dutch Designer of the Year-titel naar Efteling

 • Online thuisproeverij met verhalen makers

 • Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • Film Noir - The Dark Side of Hollywood

 • Addy Designer of Honour

 • "Kendall voor ABOUT YOU"

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Dingen die wij appreciëren...

  "Tijdens de millennium-wisseling was paars een topkleur. Iedereen wilde paarse sokken en een paarse das. De vrouwen droegen paarse jurken... Daarna werd het weggezet als alternatief en kenmerkend voor veganistische geitenwollensokkendragers... Nu is paars ineens weer een modekleur. Nu is het 20 jaar later en plotseling staat paars weer in de belangstelling. Waarom steeds die veranderingen van het modebeeld?"

"Ik sta verbaasd Christian van Grachten dat je dit opvalt maar misschien weet je dat een bepaald modebeeld ook een zeker tijdperk markeert. Je hebt vast wel eens schilderijen gezien uit de Renaissance van dames in luxueuze lange gewaden met prachtig geplooide kragen. Vergelijk dat met de eenvoud van die gladde kraagloze T-shirts van nu. Door iemands kleding kun je meteen raden in welk stuk van de geschiedenis diegene zich bevindt."

"Wat ik wil weten Phia Baruch is waarom mensen dan als groep plotseling zijn uitgekeken op bepaalde kleding of kleur. Je weet toch dat ik altijd graag naar The A-team kijk? Ik vind de leider daarvan Kolonel John "Hannibal" Smith zo stijlvol en tijdloos gekleed. Het is een televisieserie uit 1980. Maar ik zag dat zijn type kleding nu ook is toegevoegd aan de nieuwe collectie van Ralph Lauren."

"Was dat niet de oudste acteur van het team? Legergroen en epauletten... Hij rookt sigaren en draagt leren handschoenen volgens mij... En werd die rol van Hannibal in de televisieserie niet vertolkt door George Peppard?"

"Dat klopt. Wist je trouwens dat hij ook heeft geacteerd in de film met Audrey Hepburn 'Breakfast at Tiffany's'. Toen was George Peppard ook al een mode-icoon. Wat mij opvalt? Het merk Ralph Lauren is ook een tijdloos merk. Je ziet dat bijvoorbeeld bij de bekende architect professor Cees Dam en de internationaal bekende tuinarchitect Dick Beijer. Zij dragen ook polo's van Ralph Lauren met een colbert. Dit vervangt op stijlvolle wijze het overhemd met de das. "

"Zo krijg je inderdaad een tijdloze look. Dat is wel chill."

"En weet je hoe het 151 jaar oude warenhuis De Bijenkorf het merk omschrijft? 'Ralph Lauren is een combinatie van Britse adel en Amerikaanse High Society..."

"Over smaak valt niet te twisten maar als verwijzing naar de onvergetelijke en altijd onberispelijk geklede Gert-Jan Dröge van Glamourland over societyminnend Nederland best te waarderen."

FOTO:AUDREY HEPBURN...

RALPH LAUREN EEN COMBINATIE VAN BRITSE ADEL EN AMERIKAANSE HIGH SOCIETY...