• Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • Addy Designer of Honour

 • "Kendall voor ABOUT YOU"

 • GUESS Luxe collectie tassen imponeren

 • Sheila de Vries: Mexicaanse coutureshow

 • 'The Art of Perception'

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Urban locatie Hudson in Den Haag Zuid

  Den Haag Zuid heeft het genoegen om het grootste restaurant van de Hudson familie te mogen verwelkomen. Hier opent de tiende vestiging van deze succesvolle op de Amerikaanse keuken geïnspireerde diningsensatie. Waar voorheen Barn47 zat - bekend als populaire eventlocatie – vind je nu een restaurant waar je de hele dag terecht kunt voor elk horecaverlangen.

Bij binnenkomst in Hudson Den Haag Zuid krijg je direct een wauw-effect. De urban en stoere look door de hoge plafonds, grote stalen ramen en bakstenen muren, geven het gevoel in een loft in New York te zijn beland. Doordat er in de zaak met verschillende hoogtes is gewerkt, doet Hudson groots aan, maar de verschillende zitgedeeltes met robuuste chesterfields zorgen ervoor dat je toch knus en intiem met je gezelschap kunt genieten. Centraal in de zaak staat een enorme bar die vanuit elke hoek goed zichtbaar is en waar je aan kunt schuiven voor een heerlijke cocktail.

Midden in de zaak staat een grote trap die toegang geeft tot de vide, vanaf hier heb je een mooi uitzicht over de hele zaak. Hier kun je met een groter gezelschap plaatsnemen aan de stamtafel voor een borrel of zakelijke meeting. Vanuit de vide kun je direct door naar het clubgedeelte. Een ruimte waar gasten zich in een Amerikaanse speakeasy cocktailbar wanen en tot in de late uurtjes kunnen genieten van cocktails en jazzbeats.

Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Van zakenlunch en borrel met familie tot aan een romantisch diner en heerlijke cocktails met vrienden. Op elk moment van de dag en voor elke gelegenheid schuif je aan bij deze nieuwe hotspot.
Op de menukaart de bekende classics en ook vega-liefhebbers vinden een ruime keuze op de goed gevulde menukaart.

Aan de enorme bar, met een torenhoge drankenkast van voor tot achter, is het heerlijk toeven met cocktails, mocktails of een speciaal biertje. Voor de bierliefhebber is er veel te ontdekken bij Hudson Den Haag Zuid. Er worden verschillende speciale bieren geserveerd. Ook worden er biertastings georganiseerd door het restaurant.

Na de proeverij zin in een bijzondere bite? Blijf dan vooral hangen tot de enorme pizzaoven in het midden van de zaak op temperatuur is. Hier worden de allerlekkerste pizza’s gebakken. Mede-eigenaresse Doina heeft ze zelf nog nooit beter geproefd. Dus die mag je niet missen!

Ook kinderen zijn welkom. Zin om ’s middags te borrelen met vriendinnen en de kinderen? Moeilijk om een geschikte plek daarvoor te vinden… Daar heeft Hudson iets op bedacht; geen schaamtevolle toestanden met kroost dat door de zaak heen rent, maar een geheel eigen en aparte playroom, die wel helemaal is ingericht zoals de rest van de zaak.

Hier bestel je in alle rust al het lekkers van de kaart – of wat te denken van een American Tea of High Wine? - terwijl de kinderen zich vermaken met het vele speelgoed. Ideaal toch?

Over borrels gesproken, waar Barn47 bekend stond als een prettige locatie om events te organiseren, wil Hudson Den Haag Zuid deze rol graag blijven vervullen. De zaak is er groot genoeg voor! Wie dat wenst kan er heel goed terecht als originele locatie voor een bedrijfsfeest, trouwerij, walking dinner of borrel.

Hudson Den Haag Zuid is de tiende locatie van de razend populaire en snel groeiende restaurantketen. Het eerste Hudson restaurant opende haar deuren in 2009 in het Haagse Statenkwartier. Deze vestiging waar het interieur en de stijl geïnspireerd is op de urban vibe van New York, werd al snel een hotspot voor zowel locals als expats.

Inmiddels zitten er succesvolle vestigingen van Hudson in onder meer Zoetermeer, Leiden, Almere en Rotterdam. Hudson Den Haag Zuid is de grootste locatie die de restaurantketen tot nu toe heeft geopend.

Hudson Den Haag Zuid
Poeldijkseweg 47, 2544 NS Den Haag
Telefoon: 0174-225151