• Online thuisproeverij met verhalen makers

 • Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • Film Noir - The Dark Side of Hollywood

 • Addy Designer of Honour

 • "Kendall voor ABOUT YOU"

 • GUESS Luxe collectie tassen imponeren

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Couturier viert groots uniek historisch Hotel

  In 't Huys wonen en werken creatieve ondernemers en kunstenaars in suites die zij naar eigen stijl hebben ingericht. Een van hen is couturier Ronald van der Kemp met wie het hotel een bijzondere samenwerking is aangegaan.

Met zijn label RVDK is Van der Kemp meester in uitbundige en duurzaam gemaakte couture. Voor zijn collecties gebruikt hij resten stof en leer die hij met precisie en kunde verwerkt tot explosief gekleurde looks die gedragen worden door wereldsterren als Rihanna en Kate Moss.
Ter ere van het 125-jarig bestaan ontwerpt hij vanuit zijn atelier in het hotel een jurk voor 'Madame De L'Europe'.

'Madame De L'Europe' is een fictieve belichaming van het hotel en 'gastvrouw' van De L'Europe gedurende het jubileumjaar. Zo zal elke maand een blog van 'haar hand' verschijnen waarin zij vertelt over de geplande feestelijke activiteiten. Van der Kemp duikt voor het maken van de jurk de archieven in en gebruikt oude stoffen en materialen uit het jubilerende hotel. De jurk voor 'Madame De L'Europe' wordt in maart 2022 geveild voor een nader te bepalen goed doel.

De geschiedenis van hotel De L'Europe Amsterdam gaat terug tot 1896. Ooit gebouwd op de restanten van de oude stadswal heeft het hotel zich ontwikkeld van exclusief hotel in het centrum van de stad tot een beschermer van Amsterdamse cultuur en stijl.

De L'Europe Amsterdam heeft 111 kamers en suites, een luxe spa en wellness. Ook zijn in het hotel diverse restaurants en bars gevestigd: restaurant Flore waar gevierd chef Bas van Kranen de scepter zwaait. 

Evenzeer vermeldenswaardig zijn de brasserie Marie, trattoria Graziella en Freddy's bar - de legendarische bar waar wijlen Freddy Heineken graag kwam. De conciërges van De L'Europe, de Clefs D'Or, wijzen gasten graag op het fijnste en meest lokale dat Amsterdam te bieden heeft.

DE L'EUROPE AMSTERDAM IS EEN ICONISCH HOTEL MET EEN LEGENDARISCHE BAR ...

COUTURIER RONALD VAN DER KEMP ONTWERPT VOOR HET JUBILERENDE HOTEL EEN JURK VOOR MADAME LÉUROPE...

De L'Europe Amsterdam - Nieuwe Doelenstraat 2-14, Amsterdam