• Online thuisproeverij met verhalen makers

 • Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • Film Noir - The Dark Side of Hollywood

 • Addy Designer of Honour

 • "Kendall voor ABOUT YOU"

 • GUESS Luxe collectie tassen imponeren

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Hotel De L'Europe Amsterdam 125 jaar

  De L'Europe Amsterdam bestaat 125 jaar. Het iconische hotel opende op 23 september 1896 zijn deuren en staat sindsdien in het teken van luxe en Amsterdamse gastvrijheid. 'Wie jarig is trakteert' en daarom viert het hotel zijn jubileum met onder andere feestelijke activiteiten voor de stad.

De L'Europe gaat hiervoor samenwerkingen aan met culturele partners, waaronder Nationale Opera & Ballet. Ook biedt het hotel zijn gasten de mogelijkheid om voor een speciaal tarief te overnachten in de suites van de gerestylede vleugel van het hotel: 't Huys. Couturier Ronald van der Kemp van internationaal modelabel RVDK werkt vanuit zijn atelier in 't Huys aan een jurk ter ere van het jubileum. Eind maart 2022 wordt dit couturestuk geveild.

Op de plek in Amsterdam waar nu hotel De L'Europe staat, worden al sinds 1638 nationale en internationale gasten verwelkomd. Destijds was hier, op de oude stadsmuren van Amsterdam, de herberg 'Het Rondeel' gevestigd. De L'Europe opende onder zijn huidige naam in 1896 met een café, een terras aan de Amstel en 50 kamers met elektriciteit en centrale verwarming. Het hotel heeft creativiteit altijd een warm hart toegedragen.

Naast de goede ervaringen van de gasten die in het hotel in stijl kunnen overnachten wil het eigenzinnige De L'Europe meer zijn dan een hotel alleen. 't Huys geeft creatieve ondernemers en kunstenaars bijvoorbeeld de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten op een unieke locatie in de stad. Dat vertaalt zich in de gehele stijl waarop het hotel zich profileert.

Door de lange geschiedenis die het hotel deelt met de stad wil het met een feestelijke programmering - van 23 september 2021 tot en met 23 september 2022 - iets terugdoen voor de Amsterdamse bewoners en toeristen. Zo zal cultureel partner Nationale Opera & Ballet vanaf de balkons van het hotel op verschillende momenten de stad toezingen.

Voor een bijzonder tarief kan men overnachten in de 'branded suites' van 't Huys en wekelijks worden er rondleidingen door het hotel gegeven waarbij wordt verteld over de rijke historie van het hotel.

Rondom de feestdagen in december organiseert het hotel een '125 uur De L'Europe'. Tijdens dit event zijn diverse limited edition aanbiedingen verkrijgbaar, waaronder kamerovernachtingen voor een speciale prijs, een uitgebreid diner in sterrenrestaurant Flore en bijzondere geschenken van Skins en MENDO.

Via de website is meer informatie te vinden over '125 uur De L'Europe en de verschillende activiteiten.

IN DIT SFEERVOLLE HOTEL OP EEN UNIEKE LOCATIE IN ONZE HOOFDSTAD WORDEN NATIONALE EN INTERNATIONALE GASTEN VERWELKOMD...

MAAR WORDT VOORAL OOK AAN 'CREATIEVEN' MET EEN WARM HART GASTVRIJHEID VERLEEND...