• Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

  • Addy Designer of Honour

  • "Kendall voor ABOUT YOU"

  • GUESS Luxe collectie tassen imponeren

  • Sheila de Vries: Mexicaanse coutureshow

  • 'The Art of Perception'

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Boek: Groente Menu’s

  In Groente Menu’s laten sterrenchef Niven Kunz en Virginie van Bronckhorst-Kunz zien hoe je thuis veelzijdige gerechten maakt met groente en duurzame producten. In dit kookboek vind je volledige tafels, vol met passende, lekkere gerechten met uiteraard groente in de hoofdrol.
Zo hoef je niet na te denken hoe je de afzonderlijke gerechten wil combineren.

Uiteraard zijn de recepturen ook heerlijk om afzonderlijk te bereiden. Van een tafel met Italiaanse twist met Gnocchi met spinazie, Groene asperges en pittige tomatensaus, Gevulde portobello met risotto en Salade radicchio en een Indo-tafel met Sajoer bajem, frikadelpan en Kwee klepon tot inspiratie voor de allerlekkerste hapjes en drankjes tijdens borreltijd.

Niven en Virginie over Groente Menu’s: “Waar wij in het restaurant onze gasten graag verrassen met mooie groentegerechten en verrassende combinaties, vind jij in dit boek goed te bereiden, heerlijke, duurzame mogelijkheden voor thuis.”

Al sinds het begin van Nivens culinaire carrière staat het 80/20-concept centraal. Als de jongste chef van Nederland die een Michelinster kreeg in zijn eigen restaurant stond hij direct voor 80% groente en 20% vis of schaal- en schelpdieren. Dit concept wordt ook in het boek toegepast, ook op een bredere manier, bijvoorbeeld 80% lokaal en 20% van verder weg, 80% duurzaam en 20% gangbaar.

Niven Kunz is Nederlands jongste chef met Michelinster en samen met Virginie van Bronckhorst-Kunz de motor achter restaurant Triptygue (wateringen). Met hun eerdere restaurant zijn zij maar liefst vijf keer uitgeroepen tot het beste groenterestaurant van Nederland.

Uitgeroepen tot Dutch Discovery of the year 2021 for Best Vegetable Restaurant en in de top 40 Beste groente restaurants van de wereld.

Boek: Groente Menu's - Etentjes voor thuis van Nederlands beste groentechef
Auteurs: Niven Kunz en Virginie van Bronckhorst-Kunz
Uitgeverij KOSMOS

Verschijnt op 2 november 2021