• Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • Addy Designer of Honour

 • "Kendall voor ABOUT YOU"

 • GUESS Luxe collectie tassen imponeren

 • Sheila de Vries: Mexicaanse coutureshow

 • 'The Art of Perception'

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

De Tour de France voor vrouwen

  PARIJS - De wielerwereld voor vrouwen kijkt reikhalzend uit naar de onthulling van het parcours van de eerste editie van de Tour de France voor vrouwen die ondersteund wordt door het platform Zwift.

Femmes avec Zwift start op 14 oktober in het Palais des Congrès in Parijs. De acht etappes die van 24 tot en met 31 juli 2022 op het programma staan, zullen worden bekendgemaakt door Marion Rousse, die door Amaury Sport Organisatie is aangesteld als directeur van het evenement. De Franse wielerkampioene van 2012, die in 2015 stopte met professionele wedstrijden, werd adviseur voor France Télévisions en neemt sinds 2019 ook deel aan de organisatie van wedstrijden als adjunct-directeur van de Tour de la Provence.

Marion Rousse, directeur van de Tour de France Femmes avec Zwift: "Toen ik een klein meisje was, keek ik al vol bewondering naar de Tour de France op televisie. Maar toen ik aan mijn carrière begon, was ik ervan overtuigd dat ik nooit de kans zou krijgen om erin te koersen. Daarom was ik natuurlijk heel erg trots toen ik gevraagd werd om de leiding op mij te nemen van de Tour de France Femmes avec Zwift."

De organisatie wil vooral proberen om ervoor te zorgen dat het de grote droom wordt voor veel jonge vrouwen om ook hieraan deel te kunnen nemen.

Marion Rousse: "Het vrouwenwielrennen heeft de laatste jaren een lange weg afgelegd, maar er ontbrak nog steeds een echte rittenkoers met veel mediabelangstelling. Nu ik deze uitdaging heb aanvaard, wil ik me er ook voor inzetten dat het event ook een succes wordt bij het grote publiek... En eveneens voor een langere periode, want het is niet de bedoeling om deze wedstrijd voor twee of drie edities te lanceren."

Christian Prudhomme, directeur van de Tour de France: " Wanneer we ervoor willen zorgen dat dit evenement uitgroeit tot de belangrijkste wielerwedstrijd voor vrouwen, is het logisch om daarvoor een beroep te doen op de beste ambassadrice van deze sport, die zowel bij het grote publiek als bij de deskundigen bekend is en gewaardeerd wordt. En het grote enthousiasme waarmee zij zich bij ons heeft aangesloten onderstreept met veel élan de dynamische start van dit nieuwe evenement. "

MARION ROUSSE DIRECTEUR VAN DE TOUR DE FRANCE VOOR VROUWEN MET ZWIFT...

FOTO: DAVID MARVIER