• Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • Spencer Tweeling showt Chopard

 • MEESTERLIJK met Nederlands Paviljoen viert 6de Editie

 • 'The Art of Perception'

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Kind 6de slachtoffer aanslag Amerikaanse kerstparade

  WORTHY NEWS/DE COUTUREKRANT - WISCONSIN - Een 8-jarige jongen is het zesde dodelijke slachtoffer geworden nadat zondag een auto zich in de Amerikaanse staat Wisconsin in de kerstparade heeft geboord, laat zijn familie weten.

Vijf volwassenen werden ook gedood en meer dan 60 gewond toen de bestuurder van de SUV muzikanten, dansers en toeschouwers raakte tijdens de jaarlijkse optocht in Waukesha. Deze verdachte Darrell E. Brooks, 39, verscheen dinsdag voor de rechtbank waar de aanklagers hem formeel hebben beschuldigden van vijf aanklachten van opzettelijke doodslag met voorbedachten rade. De aanklagers meldden dat ze nu een zesde aanklacht voor moord indienen na de dood van Jackson Sparks op dinsdag; de jongen die in kritieke toestand verkeerde na de aanval. Een rechter-commissaris stelde de borgsom van Brooks vast op 5 miljoen dollar. De verdachte scheen te huilen toen de aanklagers de aanklacht toelichtten.

"Er zijn bijna geen woorden voor om het risico te beschrijven dat deze verdachte voor onze gemeenschap vormt," liet aanklager Susan Opper aan Waukesha County Court Commissioner Kevin Costello in de rechtszaal weten. "Niet alleen het vluchtrisico, maar ook het gevaar dat hij vormt vanuit een gewelddadig verleden en de beschuldigingen van deze aanklachten, waaruit duidelijk blijkt dat hem bij verschillende gelegenheden door politieagenten was opgedragen te stoppen," zei ze. "Zij riskeerden hun eigen veiligheid door te proberen voor de auto te springen om hem te laten stoppen."

Brooks, die vrij was vanwege een "ontoereikend lage" borgtocht in een niet-verwante zaak, maakt heel weinig kans op vrijlating op borgtocht verwacht de officier van justitie. Als hij veroordeeld wordt, zal hij waarschijnlijk de rest van zijn leven achter de tralies moeten doorbrengen.

Op elke aanklacht wegens moord staat een levenslange gevangenisstraf zonder voorwaardelijke vrijlating, aangezien Wisconsin de doodstraf niet kent.

De doden varieerden in leeftijd van 8 tot 81 jaar. Het jongste slachtoffer Jackson en zijn 12-jarige broer Tucker waren twee van de 18 kinderen die zondag na de aanval in het Wisconsin Children's Hospital werden opgenomen.

Jackson werd die avond aan zijn hersenen geopereerd. Tucker, die een schedelbreuk opliep, zal worden ontslagen uit het ziekenhuis, aldus de autoriteiten.

Een nicht van de broers en zussen, Alyssa Albro, schreef dat de familie zou doorgaan "met rouwen en proberen het enorme verlies van hun lieve kleine jongen te verwerken die nu onder de hoede van Jezus is".