• Imposante creaties Mattijs van Bergen in Grote Kerk Breda

 • Addy Designer of Honour

 • "Kendall voor ABOUT YOU"

 • GUESS Luxe collectie tassen imponeren

 • Sheila de Vries: Mexicaanse coutureshow

 • 'The Art of Perception'

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Een simpel Chocomelletje van Wybren van Haga

  AMSTERDAM - Burgemeester Femke Halsema heeft per direct Café Del Mondo op de Amsterdamse Nieuwmarkt gesloten na een ’vrijdagmiddagborrel’ van Kamerlid Wybren van Haga meldt vanmorgen dagblad De Telegraaf. De BVNL-parlementariër was daar om een filmpje op te nemen over de impact van de avond lockdown.

Tweede Kamerlid Wybren van Haga was in het café en op het terras aanwezig met een groep in zijn standpunt geïnteresseerden en zat daar zo druk te praten dat men kennelijk de lockdown van om 5 uur dicht vergeten was.

Het Tweede Kamerlid kwam daar heen doordat een familielid van de eigenaar van Café Del Mondo hem had verteld dat hij grote problemen door de lockdown had. Door zijn vergadering daar op het terras wilde hij met zijn groepje de beperkte omzet toch enigszins vermeerderen. Misschien was hij door de gezellige vrijdagmiddag-borrel de afspraken over de sluitingstijd vergeten.

De eigenaar van Café Del Mondo kennelijk ook verrast door de plotselinge drukte schrok echter ongelooflijk toen de politie langskwam en onmiddellijke sluiting eiste. Er waren nog ongeveer vijftig klanten binnen en er onstond een onduidelijk geharrewar.

Omdat er echter - tegen de afspraak in - na 17:00 uur werd doorgeschonken, heeft Burgemeester Halsema daarop bepaald dat de zaak een week gesloten moet worden. De sanctie volgde nadat de gelegenheid eerder al ’verschillende overtredingen’ had begaan.

’Walgelijk en verwerpelijk’, noemt Van Haga van de partij Belang van Nederland deze sanctie. "Wij kijken uit naar de verkiezingen in maart want dan kunnen we pas meepraten als wij vanuit de gemeenteraad onze plaats kunnen innemen."

Maar volgens hem heeft de week van sluiting toch weinig impact op de bedrijfsvoering van de kroeg omdat die volgens het Kamerlid 'toch al nauwelijks open kon.'

Anderen zijn er echter van overtuigd dat het overtreden van de 5-uur-dicht regel een opzettelijke demonstratieve actie zou zijn 'want de borrel werd al twee dagen geleden op de crowdfundingsite Gofundme aangekondigd.'

Inmiddels staat de teller van de inzamelingsactie op ruim 12.000 euro.

EEN SIMPEL CHOCOMELLETJE VOOR VAN HAGA EN DAN SAMEN TE LANG UITGEBREID KWEKKEN OP DAT AMSTERDAMSE TERRAS LIEP OP HARDE MAATREGELEN VAN BURGEMEESTER HALSEMA UIT...