• Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • 'The Art of Perception'

 • MEESTERLIJK met Nederlands Paviljoen viert 6de Editie

 • Spencer Tweeling showt Chopard

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

MEESTERLIJK met Nederlands Paviljoen viert 6de Editie

  MILAAN - Van 7 tot 12 juni vindt in het Palazzo Francesco Turati de 6e editie van Meesterlijk plaats met het Nederlands Paviljoen. Daar vindt dan de viering plaats van het opnieuw weer verrassende Masterly-The Dutch in Milano.

Een intrigerend en creatief evenement dat sinds 2016 een rijke en gevarieerde selectie van Nederlands design, fijn vakmanschap en kunst naar Italië brengt.

Nicole Uniquole, initiatiefneemster en curator van het evenement, is verheugd om terug te keren naar Palazzo Francesco Turati samen met de geselecteerde deelnemers: ontwerpers, architecten, kunstenaars, ambachtslieden, scholen en merken. Wat is er zoal voormoois te vinden op de Masterly's 6e editie?

Vonn Jansen is een nieuw Dutch Design merk opgericht door Nick en Sophie Jansen, wiens producten zijn ontworpen om hun eigen identiteit te hebben en zich te onderscheiden van de massa, met behoud van hoge kwaliteit en tijdloze flair. Vonn Jansen presenteert enkele stukken uit haar Trinity en Synchroni collecties.

BN presenteert de eerste behangcollectie The Marker, ontworpen door hun nieuwe internationaal gerenommeerde creatief directeur Stefan Scholten. Ook het boek Multiply van de wereldberoemde grafisch ontwerpster Irma Boom is te zien.

Tess van Zalinge toont drie looks en een digitale versie van haar gloednieuwe couturecollectie, ontwikkeld in Florence en Amsterdam. Ze verbeeldt de paradox van de natuur, die nooit en te nimmer verandert.

Ruud Groeneveld (Modipow) en Carissa Ten Tije (Studio CTT) hebben hun krachten gebundeld en lanceren hun collectie Dichroic bij Masterly-The Dutch in Milano. Elk perspectief van de glazen objecten biedt een nieuw kleurenpalet, nodigt uit tot interactie en daagt de waarneming uit.

Lidewij Edelkoort, keynote spreker van het 2022 Architects' Breakfast. Zij is één van 's werelds bekendste trendvoorspellers en zal de keynote speaker zijn van het jaarlijkse Architects' Breakfast van Masterly. Haar toespraak, ingeleid door Nicole Uniquole, is getiteld Material Revelations.

Het traditionele evenement wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse bedrijven FritsJurgens en Blok Plaatmateriaal.

Palazzo Francesco Turati, Via Meravigli 7
MM 1 Cordusio, MM 1 Cairoli, MM 1-3 Duomo

OPENINGSTIJDEN: Dinsdag 7, 11u - 17u*
Van woensdag 8 tot zaterdag 11, 11.00 - 20.00 uur*

Zondag 12, 11 - 15 uur

* De deuren van het Palazzo sluiten 1 uur voor sluitingstijd.

Meesterlijk-Nederlands in Milaan vormt onderdeel van 5VIE Design Week