• Spencer Tweeling showt Chopard

 • MEESTERLIJK met Nederlands Paviljoen viert 6de Editie

 • 'The Art of Perception'

 • "Kendall voor ABOUT YOU"

 • Addy Designer of Honour

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Sheila de Vries: Mexicaanse coutureshow

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Tom Coronel: straf wegens afsnijden ontlopen

  “De race zelf was misschien een beetje saai”, erkende Coronel na afloop van de wedstrijd in de TCR Europe Series. “Ik had een heel goede start, terwijl Josh Files bleef staan, waardoor ik een heel klein beetje lucht had. En toen gelijk vanaf bocht 1,waar Jelmini een beetje dwars ging, kon ik een gaatje slaan, dat ik de hele race heb kunnen behouden. Aan het eind deed ik het iets voorzichtiger vanwege de banden, maar ik heb zonder problemen de toerwagenrace gewonnen en dat is wel heel gaaf!”

Ook in de tweede race kwam Coronel goed weg. “Ik pakte gelijk een plek, al kreeg ik in de eerste bocht wel een tik, waardoor ik een beetje snelheid verloor, maar daarna kon ik weer verder naar voren rijden. Ik had een heel vette uitremmanoeuvre op Callejas, kon vervolgens mijn teamgenoot Girolami inhalen en toen de strijd aan met Oriola om de derde plaats.

Hij raakte me op het achterwiel, waardoor ik de chicane moest afsnijden. We kwamen naast elkaar eruit, maar het team gaf me de instructie om hem voor te laten gaan, om zo een mogelijke straf vanwege het afsnijden te ontlopen. Daarmee kwam ook Girolami er weer voorbij, maar met de vijfde plaats heb ik ook weer goede punten gescoord. Opnieuw was ik de snelste in het veld, de auto was megagoed en het liep fantastisch!”

Komend weekeinde komt Coronel alweer in actie, dan tijdens de beide races van de FIA WTCR in het voorprogramma van de 24-uursrace op de Nürburgring. “Zeker na dit succes ga ik daar met een extra goed gevoel naartoe”, zegt hij.

“Vorig jaar was ik er de snelste Audi-rijder en van de winter hebben we daar ook getest, wat heel erg goed ging. Sommige bochten die ik in de 20 jaar dat ik daar race nooit volgas heb kunnen nemen, gingen nu wel volgas. Ik kijk er dus erg naar uit. Ik weet wel dat ik scherp moet blijven, want teveel zelfvertrouwen, dat is een ‘Tommy-valkuil’, maar als ik goed de balans weet te houden, dan gaan we op de Nürburgring ook weer vlammen!”

Tom Coronel wordt gesteund door: DHL, Eurol Lubricants, Tricorp Workwear, ERU Prestige, Ireckonu, Business Data Challengers, Bouwgroep Dijkstra Draisma, Patina, Oranjedak, Intrax Suspension Technology, API-4-BRANDS, ASC Group, P1 Advanced Racewear, Australian Footwear, Super B, FEBO, CM and Copernica.

TCR Europe & FIA WTCR 2022 kalender

26 - 28 mei, Nürburgring Nordschleife, Duitsland (WTCR) / 11 - 12 juni, Hungaroring, Hongarije (WTCR) / 18 - 19 juni, Circuit de Spa-Francorchamps, België (TCR)

25 - 26 juni, Motorland Aragón, Spanje (WTCR) / 2 - 3 juli, Norisring, Duitsland (TCR) / 2 - 3 juli, Vila Real, Portugal (WTCR)

23 - 24 juli, Autodromo Vallelunga, Italië (WTCR) / 6 - 7 augustus, Anneau du Rhin, Frankrijk (WTCR) / 27 - 28 augustus, Nürburgring, Duitsland (TCR)

23 - 25 september, Monza ENI Circuit, Italië (TCR) / 8 - 9 oktober, Inje Speedium, Zuid Korea (WTCR) / 15 - 16 oktober, Circuit de Barcelona-Catalunya, Spanje (TCR)

5 - 6 november, Ningbo, China (WTCR) / 18 - 20 november, Circuito Da Guia, Macau (WTCR)