• Couturier Zyanya Keizer BINHE en haar Team

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • Chopard X Mariah Carey

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 10 :
Koffers net uitgepakt - snelle boodschap - vlieg terug, verdrietige reden, pubgesprek, irritante Nederlandse betaalregeltjes, steeds die afvalbakterreur, kunstmuseum en genderdiscussie in preutse generatie, - wat is liefde - minderhedenbluf tegenover wegdromende meerderheid, gebrek aan romantiek, commoties in relaties door robottisme naast nieuwe ontwikkelingen.

PodCast 11 :
Mogen meedoen aan 5-delige VPRO-documentairereeks Trappers, hoofdfiguur Stanley directeur bikersbedrijf, een sociaal ingesteld koeriersbedrijf, emotionele karakteristiek van gehandicapten met veel doorzettingsvermogen, koeriers van een diverse nieuwe jonge generatie zijn alert op actualiteit en verschil in financiële beloning in de maatschappij. Reacties en meningen - het slavernijverleden - staatkundige excuses - emoties die doorwerken - herstelbetalingen, vegapraat.

Iraanse drones storten zich op Oekraïens slagveld

  WORTHYNEWS/DE COUTUREKRANT - 20 september 222 - KIEV/BUDAPEST - Het Oekraïense leger zegt dat Rusland ernstige schade heeft aangericht met angstaanjagend effectieve Iraanse aanvalsdrones. Het is de eerste grootschalige inzet van een buitenlands wapensysteem door Rusland sinds het begin van de oorlog, aldus Oekraïense commandanten die bekend zijn met de situatie.

Bovendien is het de eerste keer dat de drone buiten het Midden-Oosten wordt gebruikt. Iraanse drones werden ingezet in de regio Kharkiv, waar Oekraïense troepen 8.500 vierkante kilometer, 3.300 vierkante mijl, door Rusland bezet land heroverden, aldus militaire bronnen.De Shahed-136 drones van Teheran, overgeschilderd in Russische kleuren en omgedoopt tot Geranium 2, doken op boven Oekraïense pantser- en artilleriestellingen in het gebied.

Het krachtige wapen wordt een 'kamikaze drone' genoemd met een kernkop van ongeveer 80 pond.De Iraanse drones, die gewoonlijk in paren vliegen en dan op hun doelen neerstorten, hebben al aanzienlijke schade aangericht, geeft het Oekraïense leger toe.Bij zijn eerste inzet in Oekraïne blies de Iraanse drone een door de VS geleverde M777 houwitser op die door het Oekraïense leger werd gebruikt, herinnerde kolonel Rodion Kulagin, de commandant van de artillerieoperaties in het tegenoffensief in Kharkiv, zich.

Een half dozijn aanvallen vernietigde houwitsers en gepantserde voertuigen, waarbij vier soldaten werden gedood en 16 gewond, voegde hij eraan toe in openbaar gemaakte verklaringen.

Het optreden door de drones bracht kolonel Kulagin ertoe een beroep te doen op de westerse bondgenoten van Oekraïne om afweermiddelen of een soortgelijk wapen te leveren om snel terug te slaan.

De Iraanse drones verschenen kort nadat de Russische president Vladimir Poetin had gewaarschuwd dat de oorlog in Oekraïne nog niet voorbij was, ondanks het feit dat zijn troepen in verschillende gebieden grondgebied hadden verloren.

Rusland en Iran hebben nooit toegegeven een overeenkomst te hebben gesloten in verband met de Shahed-136 aanvalsdrones, maar de twee landen hebben nauw samengewerkt.

PRESIDENT VLADIMIR POETIN WAARSCHUWDE: DE OORLOG IN OEKRAÏNE IS NOG NIET VOORBIJ...